CsiriBá futás

2015.03.29 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:30:57

Távolság

42.2 km

Tempó

03:35 p/km (16.77 km/h)

Edzésleírás

Pozsony maraton. Az egyéni csúcs idén nem sikerült, de azért nem vagyok elégedetlen, mert a körülmények most ezt nagyon nem támogattàk. 2:30:57 lett, viszont a tavalyi helyezésemen egyet sikerült javítani, és 5. lettem 3 kenyai és egy ukrán futó után. Sajna szinte végig egyedül futottam, és a szél is elég brutál volt, a pálya pedig sokkal rosszabb volt, mint tavaly (sok macskaköves szakasz). Ja és nagyon hideg is volt, a rajtnál 6-7 fok és valami trutyi is szemerkélt. Persze rövidben mentem, hogy úgyis felmelegszik, de még a végén is le volt fagyva a kezem.

Gábriellel sajnos folyamatosan kerülgettük egymást, az elején utolért, mondtam neki h menjünk váltott vezetéssel, aztán amikor előre mentem, leszakadt az egész bollyal együtt. A villamosvég után a pofaszélben felfutottak rám, de a többiek ettől meg is haltak. G viszont brutál tempót kezdett el diktálni, le is szakadtam róla. Innentől gyak. egyedül futottam. Itt jött egy kisebb holtpont (lásd lent:-), aztán a 2. kör elejétől kezdtem magamhoz térni.... G kb. 200 m-re távolodott el, és láttam, hogy felfut az ukránra, de sztem ez már kicsit sok volt neki, mert olyan 30 körül le is szakadt. A kinti fordítónál láttam h 6. vagyok, de rohamosan közeledtem Gábrielhez. 34 körül értem utol, mondtam neki h álljon be, és kicsit lassítottam is, de így is leszakadt, így mentem tovább saját tempóban. Mivel tudtam h nem lesz PB, inkább az 5. hely megtartására koncentráltam. Persze a végén ránéztem az órára, és láttam h 31 körül fogok beérni. Kicsit bosszantott, h 1 percen fog mulni, de aztán jobb híján megbékéltem a gondolattal:-) De legalább öröm az ürömben h 31-en belül sikerült beérnem.

Ja, és a verseny legnagyobb poénja: a belvárosban egy helyi zenekar épp egy Radiohead számot (Creep) játszott, amikor elfutottam mellettük, és egy mondatot hallottam az egészből: What the hell am I doing here? Olyan 17-nél volt, és épp akkor volt a "holtpontom", és láttam, h ebből nem lesz PB, szóval tényleg elgondolkoztam rajta....

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:30:57 42.2 03:35 16.77 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

unabambina képe

unabambina 3364 napja

Gratulálok Szabi :)

CsiriBá képe

CsiriBá 3365 napja

Köszi!:-)

 

Betyár képe

Betyár 3366 napja

Nagyon jó lett!

borlali képe

borlali 3367 napja

Gratulálok Szabi! Nagy menet volt ez! :)

Felszerelések