zozo.m futás

2015.03.28 Szombat, 07:28:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:11:03

Távolság

32.45 km

Tempó

05:53 p/km (10.19 km/h)

Edzésleírás

Hosszú futás 3 óra felett.

Hát már az elején éreztem, hogy 3:30-at nem fogok futni, nagyon nagy szél van odakint. Arra is gondoltam, hogy az elején elmegyek a Megyeri hídig majd vissza, de ebben az ellenállásban míg kiérek kipusztulok. 

Így marad a jó sziget, ahol körözöttet csináltam magamból. 5,5 kör. Az első körben már visszafelé jöttem amikor elkezdtem azon agyalni, miért nincs már szombatonként hosszú futás, egyszerűbb lenne. Lenne kivel eltelne az a 3 óra. Majd nem sokkal később jött Gyuri 30km/4:30-ba. Külön-külön nem lett volna ezzel semmi gond, csak ezzel a párosítással nem tudtam most azonosulni. :) Maradt a magányos futás. 

Harc a földi elemekkel és az egommal. Akár ezt a címet is adhatnám az edzésnek. Hip-hop eltelt 3 kör, de a 4. már kicsit lasabban, és hát az 5nél már éreztem, hogy ki kellene szállni. És ekkor jött az egom nagy ellenfele, Kollár Szabi. tudtam, hogy megmenekültem és végig tudom csinálni az edzést. 4,5-nél jártam  ekkor és úgy volt az elején a terv, matek, hogy 5,5 kör lesz, tehát az utolsó 1 körre lett egy társam. Sokat nem beszéltem :) mily meglepő, de agyilag már zokni voltam. De viszont Szabi mondta és ezzel a figyelmemet rá fokuszáltam és nem az egom panaszkodására. Így a végén meg is köszöntem Neki. Ekkor jött egy kis egészségügyi kitérő, majd irány haza. Útközben még Andival és Toncsóval leálltam pár szót váltani, majd tényleg jöhetett az ünnep. 

Ünnep? Hát átkelni a hídon az sírás a köbön és abban bíztam, hogy az utcákban a házak felfogják a természeti csapásokat. Tévedtem, max néha enyhítették. Így igen elfáradtam, mire ezeket a sorokat pötyögöm be. 

Holnap pihi, Ma pedig addig áldom az egészséget, melyet kaptam! Köszönöm!

és
, h a sor végleleges legyen találkoztam még Anitával, Ákival, Papp Krisztával és természetesen Józsa Gabival, no meg több futóval is, akiknek a nevét nem tudom. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:11:03 32.45 05:53 10.19 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

áki képe

áki 3376 napja

Adtál egyet az állóképességnek. Szép volt!

retisonic képe

retisonic 3376 napja

Kemény vagy, Zozó! És a heted is jó kemény lett! Egs!

 

toncso képe

toncso 3377 napja

Szép, hosszú edzést csináltál.   Naná,hogy egészségedre !!!

galagyuri képe

galagyuri 3377 napja

Ugy latom ma sok mindent megjartal!! Fent -lent.. Ameddig lattalak nagyon szepen futottal!

Felszerelések

Asics Gel 1170