yoyo túra

2015.02.14 Szombat, 17:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

11:36:00

Távolság

60 km Szint: 2129 m

Tempó

11:36 p/km (5.17 km/h)

Edzésleírás

Kitörés 60 ez volt a hetedik célbaérés,de még ilyen jeges technikás pályára nem emlékszem ,asszem 3x estem csak el. A bal térdemet kicsit meghúztam a szalagnál,mert alámfordult ,de szerencsére a túra alatt csillapodott,monnyuk haladni sem tudtunk valami jól ,felfele tempós gyaloglás ,lefele meg tipegés.. Az én füldem a csodálatos Nagy szénás és kutya hegy gerinc volt csak finom hótakaro:P :D  A szántás most nem volt annyira durva anyácsapusztánál,de már nagyon be akartunk érni Vincámmal, és levágtunk egy spintet a végére .

 

A nevezésnél elég sokat álltunk kb  fél óra ,Virágos nyeregnél minden eddiginél nagyobbb létszámban és fejlesztésben vonult ki a rendezőség.  Olyan harckocsi volt,hogy kályha  volt kéménnyel ...és üstök voltak benne 4db,abba volt a tea ,felvilágositottak miközben a tábortüzet körbe álltuk,hogy ez a gulyás ágyú.

 

ja és hiába a rutin meg az évek azé 7x sikerült 2x is elkavarni ,méghozzá a sárgán felfelé ujlaki hegyre ,mentünk mások után ,és lefele néztünk rámentünk a kék körre,szerencsére észre vettem ,és vissza mentünk,a másik szintén a sárgán lefele solymárra rámentünk a zöldre mert szintén másokat követtünk. Egy srácnál volt gps,és mondtam a Rózsika forrást keresse meg,így lenavigáltam őket,és magunkat is a Z Z+ jelzést követve. Más nem vót mentünk m int kés a vajban :P  Jővőre lehet  má a Kiss Péterre kéne mennem a Mátrába ,,,

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:11:36 60 00:12 310.34 2129 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 3371 napja

Gratulálok Yoyobaba :-))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!