yoyo futás

2014.11.01 Szombat, 08:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

14:17:00

Távolság

86 km Szint: 3200 m

Tempó

09:58 p/km (6.02 km/h)

Edzésleírás

Piros 85

kevés edzéssel a ccc után,szinte csak rutinból mentem végig,bár éreztem,hogy lehetne jobb is,de a kevélyeken elkezdet fájni a sarkam, valamiért "törte a cipő" bejáratott ccc megjárt,ségis dörzsölt ..a körmöm konkrétan a verseny napján esett le,amit még a szintén a kinti versenyeny nyomott meg a cipő a sok lefele miatt. szóval a lábam tropa volt már az elején,és csak 65nél tudtam leragasztani addig tűrtem. kopárnál 50  már szét is estem .otthagytam a kedvenc  kislámpámat,és 3db pót elemet ,és a vildo poharamat,,,de nincs baj  velem :D a fejlámpát a fejemre raktam. Hosszú árokba kapcsltam villanyt,majd átértem a hágón :D lefele majd beszajtam a lábújjam miatt. Nkovácsiba apa kihoztad a szerviz cuccokat,lenavigáltam mit hol talál,ragtapasz , compressios zokni,vizhólyag tapasz,kislámpa pót elemek,vékony felső . kint várt a kapuba,felmentem a pontra majd speró kezelésbe vett,pedig könyégik gipszbe volt szegény  :) kicsit vitatkoztunk a ragasztáson jó lesz úgy,,nem lesz jó,,de jó lesz,,ne vitatkozz:D tépte cicncálta a szoros zoknit rám.

felvettem a felsőt ,vedd le a szárazat nem veszem jó lesz,,nem lesz jó vedd le, de jó lesz speró majd felszárad  :) 15-20perc,elment otthagytam a fülhalgatómat,pedig zenét nem szoktam használni,,pont jól jött volna,erre otthagyom ,na innen nem hogy jobb lett vona a ragasztás,még szarabb lett a sarkam ,viszont a körmöm pöpec lett a vizhólyag tapasztól ,nem nyomott a cipő .és nem anyáztam úgy ha köbe rugtam.

Végig húztam a testem még ezen huszonvalahány kilcsikén ,emlékszem Dobogókőn még dobáltam a puszit a szurkolóknak  a végén meg már köpködtem is :D

 

Nem ez a legjobb időm,bár a tavalyinál jobb, 14:10 13:25 13:32 14:21 14:17 a mostani de nem bajd sokadszorra is végigmentem a piroson,jövőre ég elcak a  65 :P

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
14:17:00 86 09:58 6.02 3200 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 3483 napja

Köszönöm boszika :D

Boszi72 képe

Boszi72 3487 napja

Ügyes voltál Yoyo, gratulálok! Edzetten sem könnyű ez a pálya, kevés edzéssel pedig kihívás. Hendikeppesen meg kész szívás... De Te kemény voltál, odacsaptál a pirosnak rendesen, büszke lehetsz rá (nem mindig a legjobb idő adja a futás értékét). :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!