CsiriBá futás

2014.10.11 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:51:09

Távolság

42.2 km

Tempó

04:03 p/km (14.79 km/h)

Edzésleírás

Szerintem ugyanúgy kezdem,mint Pozsony előtt:-) Minden adott volt egy jó futáshoz, kellemes meleg, jónak tűnő forma, versenysúly, rápihenés.... ennek ellenére az eredmény gyakorlatilag értékelhetetlen:-( Hogy miért? Sokat gondolkoztam ezen, de nem jutottam eredményre. Edzőbá szerint elfutottam az elejét, amivel (itt sem:-) értkek egyet, mert az első 1000-et leszmátva (ami 30-on belül volt), gyakorlatilag a tervezett tempóben nemtem, 3:35 körül. Azon persze lehet folozófálgatni, hogy mi lett volna, ha lassabban kezdek, lehet, hogy egy kiscit később halok meg, de az is lehet, h még ennél is rosszabb időt mentem volna. De tény, hogy ez a tempó most sok volt, pedig egyéltalán nem éreztem az elején, abszulút a komfortzónán belül voltam. Ez a meghalás sajnos most be volt "programozva". A miért persze még mindig kérdés. A meleg nem igazán lehet, mert ugye azt jól birom, és egyáltalán nem éreztem közben, hogy csak egy pillanatra is melegem lett volna... Amire még tudok gyanakodni, az az egy hete bennem lappangó betegség, hol a hangom rekedt be, hol a homloküregem feszített, péntek este pedig nagyon elkezdett fájni a torkom. Ez már nem volt egy jó előjel, de azt gondoltam, hogy nem fog befolyásolni. De lehet hogy mégis... Persze benne lehetett az is, hogy a nyár folyamán volt pár kisebb sérüésem, ülőideg, talp, aztán térd, ezek mind csökenntették az edzések mennyiségét, minőségét, nem is beszélve az Izmirbő hazahozott "eboláról":-)

Egyébként valami amúgy is volt a levegőben, mert nagyon sökak dőltek meg, álltak ki, pl. Jenkei Peti, Hortváth Gyuri, aki elvileg sokkal jobb nálam, lassabban kezdett, és mégis úgy megdőlt, h utánam ért be, csapaton belül pedig Pozan.

Ez most így sikerült, ritkán dőlök meg így, és remélem, a jövőben is tartani tudom ezt szép hagyományt:-)

Akik viszont nagyon jól mentek, és gratula nekik: Zsuzsi OB 2. hely, Gery OB 3. hely, és a lasan már nem is annyira meglepetésember Dani,aki beküzdötte magát az aranyérmes A csapatba! És persze azért  nagyon halkan magunknak is gratula a B csapat 2. helyéhez:-)


ui: lesz ez még 30-on belül:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:51:09 42.2 04:03 14.79 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

kolostor4 képe

kolostor4 3478 napja

Balázs szerint néha kummantani is kell, majd egyszer elárulod, miért most :))
Gratulálok (azért a 2:50-nel kezdődő idők csak neked rosszak)!

CsiriBá képe

CsiriBá 3481 napja

Köszi Gergő:-)

Raulmadrid képe

Raulmadrid 3484 napja

Szabi! Ne aggódj, összehozod a 30on belülit jövőre! Ezerszázalékos vagyok! És komolyan mondom, attól hogy ez kicsit most donbarátom lett, még ugyanúgy egy ÁLLATvagy!:)

CsiriBá képe

CsiriBá 3486 napja

Most tényleg nagyon nincs mihez gratulálni, de azért köszi! Igen, Dani, igazad van, Pozsonyban is csak azért futottam olyan jól, mert egy nagy csülköt letoltam előtte titokban:-))

ezell képe

ezell 3487 napja

A forró rízstej verseny előtt nem volt megfelelő hőmérsékletű, illetve a minőségi protein (hús formájában) hiányzik a szervezetedből;-)
Gratula Szabi azért még!

Pierre képe

Pierre 3487 napja

Grat a teljesítéshez! ;) Ja, és asszem még nem láttalak ilyen lassan futni. :)

borlali képe

borlali 3488 napja

Gratulálok a csapat OB 2. helyhez! Lesz ez még jobb is! :)

Felszerelések