ikerkaszat futás

2014.09.26 Péntek, 15:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:14:59

Távolság

31.59 km Szint: 350 m

Tempó

06:10 p/km (9.72 km/h)

Edzésleírás

Tiszta szívvel Bélának ajánlom, hogy jövőre ilyenkor újra rajthoz álljon.

Jó sok szint lett benne:-)

Frissítés elég érdekes lett. A nagytakarítás alkalmával találtam egy Misitől kapott, 3 éve lejárt holland gélt, ezt ettem csak 14 km-nél, de nem lett tőle bajom, sőt olyan röpködös lett a hangulatom:o) Ezek a hollandok tudnak valamit;-)

 

És elmerek indulni két hét múlva a Spar maratonon:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:14:59 31.59 06:10 9.72 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Wojtek63 képe

Wojtek63 3518 napja

Köszönöm Dóri! Te pedig nagyon ügyes vagy!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3518 napja

Ejj, de emberes lett ez, Dóri, gratula!

(Gélt) Enni, vagy nem enni - ez itt a kérdés :)

holovacz képe

holovacz 3518 napja

Köszi Dóri, közben már Misi is kiokosított :)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3519 napja

Csilla külön polc van a Decathlon-ban nekik. Viszont próbáld ki verseny előtt, ha úgy gondolod, hogy akarsz maratonon géllel frissítani, mert mindenkinek más a jó. Csomó embernek hasmenést okoznak egyes fajták. 

tomcsi képe

tomcsi 3519 napja

gélre nem volt ráírva cannabis? :-)

gél az örök, kár kidobni...állítólag eltemettek egy nagy futót, sok gélt fogyasztott, kihantolták jóval később, bőre sehol, de belülről teljesen egyben volt... :-)

gél melegen a legjobb...könnyű és kis helyen elfér...

holovacz képe

holovacz 3519 napja

Hát persze, mert a hollandok biztos kevernek még bele ezt-azt... ;) ... Komolyra fordítva, hallottam már olyat is, hogy van, akinek nem bírja a gyomra a géleket, magam részéről azt sem tudom, hogy néznek ki, mert még látni sem láttam ilyesmit :) ... idegenkedek ezektől a dolgoktól, csak azért érdeklődtem Nálad, aki használsz ilyeneket.... hol lehet egyébként kapni géleket? (... mert nálam ennyire nagy a sötétség a témában... :))

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3519 napja

Hát ez régi ügy, kétszer is már el kellett halasztanom egy-egy BSI-s maratont, és, hogy ne vesszen kárba a pénz, beneveztem még januárban, mikor a legolcsóbb volt. Meg New York és London előtt hazai pályán is szerettem volna elindulni. ;-) 

 

Nekem az izotóniás italok nem jók, hányingerem lesz tőlük. Gélek - azt mondják - optimális felszívódás mellett adják az energiát. Én csak anyyit tudok mondani, hogy, amikor géllel frissítek maratonon nem leszek rosszul, viszont a holland cucc jön be a legjobban. Érdemes többet kipróbálnod a nagy nap előtt, ha úgy gondolod... De vannak nálam okosabbak ez ügyben is...

holovacz képe

holovacz 3519 napja

Mit tudnak ezek a gélek amúgy? Nekem is be kéne ilyesmit szereznem október végére?

Amúgy klassz futás lett, szinttel pláne... nem is tudtam, hogy mész a Spar-ra, meg azt sem, hogy filóztál rajta :) Hát bátran elindulhatsz, jóval bátrabban mint én majd két héttel azután az enyémen :)

Gratula!

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3519 napja

Tudod, hogy örültem, hogy előkerült, a legjobb fajta, Magyarországon nem beszerezhető. Most dobtam volna ki, mikor aranyáron van?

yeppster képe

yeppster 3519 napja

Butaság 3 éve lejárt gélt enni. De nem lehet 3 éve lejárt,  mert 2012.10.22.-n kaptam, az utolsó megfutott maratonomon. Lassan 2 éve :p

Felszerelések

Saucony Jazz 17