Haanchee futás

2014.09.16 Kedd, 05:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:07:18

Távolság

12 km

Tempó

05:37 p/km (10.70 km/h)

Edzésleírás

Úgy érzem, sosem fogom megszokni a hajnali futásokat. És bosszantó, hogy még épp hogy ősz van, de már most tök sötétben edzem, elég lett volna novembertől elkezdeni. Kellett volna benne 6 km fokozót futnom, de csak a bélmozgásom fokozódott, a tempóm nem igazán. :) Hazafelé a híd másik oldalán futó Jocival integettünk egymásnak a 4+2 sávos úton keresztül. :)

szk 2, ö

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:07:18 12 05:37 10.70 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Haanchee képe

Haanchee 3511 napja

Hauanita, köszönöm, aranyos vagy! :) Valóban nehéz ez így, de egyelőre úgy érzem, nincs más választásom, sem a gyerekemről, sem a futásról nem szeretnék lemondani. Azért igyekszem vigyázni magamra és az alváskimaradást kompenzálni, és szerencsére nem fizikai munkát végzek napközben, persze dél körül erősen rámtör az álmosság, de aztán átlendülök. Azért ragaszkodom ennyire a futáshoz és az ultrákhoz, mert érzem, hogy fejlődöm és magamhoz képest sikereket érek el bennük. Míg a következő gyerkőcöt nem tervezzük, addig szeretném folytatni, utána nem tudom, mi lesz, lesz-e kedvem, erőm, energiám újra futni és felépíteni magam. Szóval ezért van ez a helyzet. 

Hauanita képe

Hauanita 3512 napja

Minden elismerésem ellenére kíváncsi vagyok, meddig fogod bírni. Meddig tudod elhitetni magaddal, hogy a hajnali futás jó és hogy nincs szükséged több alvásra.
Tudom, hogy gyerekes anyukaként kompromisszumokat kell hoznod, hogy igyekszel a kicsivel is minél több időt tölteni és futni is. Iszonyat nehéz lehet. Én magam olyan 3-4 alkalommal próbáltam a hajnali futást, pár évvel ezelőtt kánikulás időszakban, de engem le is nyomott az edzés gyakorlatilag egész napra és nem sokáig tudtam meggyőzni magamat, hogy jobb ez nekem, mint rosszabb.Persze, ha futni akarsz, ultrázni, akkor kb ez a választás. A kicsi hamar felnő, kérdés, hogy a versenyszerű futás nem várna-e meg, de tudom: ha hív a szív, hát menni kell. Hajrá. De azért aludj is néha. És ne futva. Nehogy bajod essen...

mjoci képe

mjoci 3514 napja

Sajnos rövidülnek a nappalok.:(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!