julcsi futás

2014.08.16 Szombat, 13:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:58:00

Távolság

21 km

Tempó

05:37 p/km (10.68 km/h)

Edzésleírás

Az ido csak tipp, kb 2 orat futottam, de nem emlekszem a pontos szamokra, reszidok meg nincsenek.

Mosdtmar hivatalos, hogy utalok versenyen futni. Befeszulok, mindenem tiltakozik, itt faj, ott faj, nem haladok, utalom, akinek jobban megy, es legszivesebben leulnek hisztizni. Majdnem kialltam az elso kor vegen, mert megfajdult az achilesem, hanyinger kerulgetett (sose szokott), es ugy ereztem, hogy nem haladok. Ja es ami kulon baromi idegesito, hogy fogalmam sem volt, hogy allok, ugy ereztem, hogy kb mindenki elottem van es meg gyorsabban is fut mint en. 

Jo volt, hogy Jozsi ott volt frissiteni, mert igy kerhettem sotablettat, anelkul nem is tudom, vegig tudtam-e volna menni... Meg nagyon -nagyon jo volt, hogy a Nem Hivatalos Prezi Triatlon Klub is ott maradt drukkolni nekem (es nem mellesleg nagyon jo futos fotokat csinalni rolam). Nagyjabol ezek tartottak vissza a kiallastol.

A teljes versenyt osszegezve: 5:29:20 lett, amivel nagyon elegedett vagyok. Ha 90 lett volna a bringa, akkor 6 oran belul szerettem volna vegezni. Szerintem ez igy realis. Se tegnap, sem ma nem ereztem kulonosebb faradtsagot, izomlazat. Olyan, mintha egy hosszabb edzest csinaltam volna tegnap. Egy 6 oras futas jobban kikeszitette a testemet.

Azt most igy hirtelen nagyon nem tudom, hol van meg bennem annyi, hogy ebbol egyszer (1 even belul) ironman legyen, foleg hogy 42 kmt lefussak a vegen. De remelem azert valahogy csak meglesz az is. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:58:00 21 05:37 10.68 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Levicopter képe

Levicopter 3605 napja

GRATULÁLOK !!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!