2014.08.15 Péntek, 16:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:57:52

Távolság

26 km

Tempó

06:50 p/km (8.77 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
170

Edzésleírás

13. hét, 3. edzés

Közel 3 óra futás a szentendrei bicikliúton. Nagyjából a Lupa-szigetig jutottam el. Ez valamivel hamarabb volt a tervezettnél, de egyedül inkább nem kockáztattam. Az ártér egyébként gyönyörű volt. Meg úgy általában érdekes az útvonal. Sokat segített a gondolataim elterelésében. A végén még arra is maradt lelkesedésem, hogy fellépcsőzzek a nyolcadikra. ;)

Fizikailag egyébként egészen jól bírtam. A térdem 2 óra körül kezdett el fájni. A vállam is csak akkor kezdett el beállni, ami határozottan jó dolog. Főleg, hogy most is cipeltem magammal a kulacsot. A lábam az utolsó néhány kilin tiltakozott csak, addig szépen vitt. De még akkor sem éreztem azt, hogy ne tudnék hazáig kocogni. Az újonnan szerzett övtáska is jól vizsgázott. Eleinte ugyan zavart egy kicsit, főleg, hogy a pólóm állandóan felcsúszott miatta. De határozottan kényelmesebb volt, mint egy hátizsákot cipelni. Viszont minden fontos dolog elfért benne.

Frissítésnek negyedóránként ittam vizet. A kulacsot kétszer töltöttem újra. Egyszer Budakalászon, amikor visszafelé kiértem az ártérből. Másodszor a Római parton a Fellininél. Innen ugyan már csak egy Szigetkör volt hátra, de inkább töltöttem még egy keveset a kulacsba a biztonság kedvéért. Emellett 1 óra után ettem egy sótablettát, 2 óránál pedig egy gumibigyót. A végén azért már kezdtem éhes lenni, de inkább jólesően.

A végefelé jutott csak eszembe, hogy versenyen kívül és egyedül ez volt a leghosszabb futásom eddig. Pár hónapja még nem is gondoltam rá, hogy egy péntek délután "csak úgy" elindulok és futok 3 órát. És ekkor már egyáltalán nem zavart, hogy pár perccel hamarabb fordultam meg. A lényeg az, hogy tulajdonképpen komfortzónán belül futottam 3 órát egy szál magam. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:57:52 26 06:50 8.77 0 0 170 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 3588 napja

Köszönöm szépen! :)

gyfarkas képe

gyfarkas 3589 napja

Grat. :-)

 

Nicol képe

Nicol 3589 napja

Ez igazán nagyon szép. Jól haladsz. :)

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21