dilisuni futás

2014.08.10 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:00:00

Távolság

70.3 km

Tempó

05:07 p/km (11.72 km/h)

Edzésleírás

Na, véletlenül jól kitöröltem a teljes versenyleírásomat :((

kb. ez volt:

Attila azt mondta, hogy az a feladat, hogy 1. legyen örömfutás, 2. fussak 6 órán keresztül úgy, ahogy jólesik, 3. ne nézzek az órára csak a végén. Na, ebből az örömfutást hébe-hóba sikerült megvalósítani, főleg az elején amikor jól elfutottam, mert a későbbi győztessel, Áronnal dumálva futottunk  jónéhány kört és teljesen jól éreztem magam... legalábbis egy darabig, mert aztán vissza kellett vennem :(
6 órát futottam. Emlékeim szerint egyetlen hosszabb (kb. 30 méter) belesétálással, amikor egészségügyi szünetet kellett tartanom.
Ne nézzek az órára. Na, ezt nem tudtam megvalósítani, mert a 4. óra után többször kezdtem számolni, hogy meg lesz-e a 70 km, illetve arra is gondoltam, hogy jó lenne megtartani a 3. helyemet. Sikerült, így végre versenyen is van egy 7-essel kezdődő 6 órás eredményem, még ha ez elég szerény is :)

És mit tanultam a mai versenyből a "nem futjuk el az elejét"-en kívül? (de ez a tananyagrész sajnos úgysem megy a fejembe) Hogy egy 6 órás versenyen nem lehet büntetlenül alibizni, pihengetni a lazább tempójú váltótagok mögött, mellett, mert ez az idő később nagyon fog hiányozni.

Dórinak nagyon köszi a frissítést, egyszerűen tökéletes volt, mert bár nem írtam az örömfutásra előzetesen semmilyen frissítési listát, de mégis mindig tudta, hogy mire van szükségem. Tény, hogy lecseszett picit, hogy kevés gélt fogyasztottam el... nono... de legalább spóroltam egy csomó lóvét ezzel ;)))

Hölgy csapattársaim természetesen elhozták az 1-2. helyeket. Döbbenetes volt Zsuzsit a vége előtt 20 perccel látni, hogy dűlöngélve áll a pálya szélén és próbál hányni, de kemény csaj, mert innen is felállt és tolta tovább. Viki pedig éppen elkezdte volna élvezni a versenyt, amikor már vége is lett... durva száguldásba kezdett a vége felé :)
Bogi elhozta a 3. helyet, a fiúknál új pályacsúccsal mutatkozott be az aszfaltos ultrások körében Áron, de hát ezt várta tőle mindenki, én nagy pénzben mertem volna rá fogadni, hogy 72 km feletti eredménnyel húzza be (jócskán felülmúlta, mert közel 76 lett). Sokat fogunk még hallani róla :)
Kalina Anikó és Szabó Kriszti természetesen behúzták a női páros versenyt... Krisztivel jó sokszor pacsiztunk, jó volt, mert mindig kicsit kizökkentett  :)

Mindenkinek nagy-nagy gratula aki végignyomta és azoknak is, akik megalapozott döntéssel, vagy sérülés miatt a kiállás mellett döntöttek.

Ez nekem így egy kerek, kellemes szombat éjszaka volt... és tényleg élveztem a futást... ööö... izééé... egyes részeit :)
Attilának köszi az engedélyért, a taktikáért és úgy általában mindenért.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 70.2 05:08 11.70 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

17 hozzászólás

runing képe

runing 3559 napja

Gratulálok  Zoli!

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 3563 napja

Szeretettel gratulálok. Örültem, hogy ott voltunk ua. a pályán. 

Jó volt előzgetni egymást. :) 

Tamás55 képe

Tamás55 3568 napja

Már ott elakadtam, hogy 6 órás örömfutás... De Te nagyon kemény vagy, úgyhogy létezhet ez a szókapcsolat. Gratulálok!

Tündüs képe

Tündüs 3569 napja

Húha ez már emberes. Gratulálok!!!

pleko képe

pleko 3569 napja

Gratulálok!

 

LTimi képe

LTimi 3570 napja

Gratulálok!!! 

márkusöcsi képe

márkusöcsi 3570 napja

Annyira rettegtem a végén, hogy hátba csapsz! ;)

Gratulálok, szépen zúztad!

Haanchee képe

Haanchee 3570 napja

Nagyon szépen mentél, le a kalappal a küzdés előtt, amit véghez vittél! Szerintem máskor is örömfutásként kellene felfognod a versenyeket, kisebb a nyomás, nagyobb az élvezet! :) Megérdemelted a dobogót és a 70-et is!

toncso képe

toncso 3570 napja

 Szívből gratulálok,  MINDENHEZ  !!!

Bozót képe

Bozót 3570 napja

Gratulálok! Az utolsó óránál azt mondtam, már nem lesz meg a 70+  :) mekkorát tévedtem!  Kemény voltál. Köszi a bíztatást is!

Blue képe

Blue 3570 napja

Gratulálok,szépen sikerült ez a 70 pluszos 6órás!

 

szaboaron86 képe

szaboaron86 3570 napja

Gratula Zoli, jól mentél! 

DoraZs képe

DoraZs 3570 napja

Nagyon büszke voltam/vagyok. Főleg az uccsó ~2 órában, nagyot küzdöttél! Profi meló!

Levicopter képe

Levicopter 3570 napja

Gratulálok !!!

cs1krisz képe

cs1krisz 3570 napja

Gratulálok!

don amigo képe

don amigo 3570 napja

Gratulálok! :)

mjoci képe

mjoci 3570 napja

Gratulálok Zoli.:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!