farkass74 egyéb

2009.04.19 Vasárnap, 14:36:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:08:04

Pulzus

Átlag
160
Minimum
0
Maximum
184

Edzésleírás

Első duatlon (futás,bringa,futás)versenyem, Mezőkövesd. Csodaszép napos idő, bár kicsit fújt a szél (amit egyébként egyáltalán nem bántam). Nagyon jó társaság és kellemes versenyhely. Debütálóként tájékozódtam, hogy egyáltalán hogy is néz ki egy ilyen verseny, mik a szabályok. (Bringa depózás, stb.) Megvallom roppant érdekes volt számomra minden infó, és abszolút új! Eljött a start, irány 5 kili (4:01, 4:08, 4:11, 4:10 és 4:25). Futásnál, meglepetésemre több embert is behoztam, majd hátrahagytam. Kis molyolás a depóban (ui. a Polar S3 jeladót lekellett kapjam a cipőmről, mert féltem, hogy elhagyom, ill. sisakra kellett váltani a baseball sapit), majd rövid futás a bringával ki a depóhelyről. Ugrás a nyeregba és hajrá-hajrá! Kiváncsian vártam milyen lesz, hányan fognak lehagyni! Meglepetésre úgy tekertem, hogy csakhamar nagykerékre kellett váltanom, és a cadencem is felette volt az edzésbelieknek. Feszült az erő a lábaimban és nyomtam, ami belefért!Két kört kellett meni, így jónéhányszor volt kisebb ívű kanyar, ahol, mint a Forma-1-ben nyomod-nyomod,visszaváltasz,kanyar előtti pillanatban lefékezel, beveszed a kanyart, és gázt neki. Újra nyomod ami belefér, és már váltogatsz is felfelé! Volt egy felüljáró, ami ugyancsak munkás volt, főleg szembeszeles fázisban, na de lefelé, hátszéllel... Néhányszor megfordult a fejemben, szószerint száguldva lefelé, hogy ugye jól meghúztam azt a bizonyos első kereket! Visszatérve az előzésekhez, nem túl sokan előztek meg és nekem is sikerült 4 embert befogni, leelőzni, szóval a bringás etappal is elégedett voltam.(Ja, és a keró is jól debütált!) Irány a depó, váltás vissza futóba! Szemem szerint szinte állok, pulzus az egekben, már-már nem is merek ránézni az órámra, de mégis kell, mert abból legalább látom, hogy 4:22-vel futok ám de ezerrel. Érzem a mozgás finoman szólva is burleszk filmbe illő lehet, de a többieké sem éppen kecses, hát nyomom bátran! (4:22, 4:20 és a befutó fél kili 4:18) Itt is befogtam három embert, a negyedikhez még kellett volna 5 méter. Maximálisan elégedetten célba értem, és ezzel debütáltam. Fantasztikus jó érzés volt. Kemény,de jó! A 60 felnőtt férfi indulóból a teljesítményem a 29. helyre volt elég, ill. korcsoportomban a 13. lettem. Nem épp dobogós hely, de nekem mindenképp csúcs! (Nem is oly rég, az 5 percen belüli ezrek még a misztikum ködébe burkolóztak számomra.) Ui.: A nagy hajtásban azért nem feletkeztem meg a hozzám közelálló emberekről sem, és a távoli otthoni edzőtársakról sem! Köszönöm!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:08:04 0 184 160
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

margit13 képe

margit13 5641 napja

én is gratulálok!!!
tardigrada képe

tardigrada 5641 napja

Sanyi, csúcs Vagy!!!!!!! Szívből gratulálok Neked! Nagyon klassz lehetett! Jó érezni, hogy mennyire élvezted! Csak így tovább! Nagyon szép eredményt értél el! Reszkesssenek az ellenfelek, mert megérkeztél ebbe a sportba is!
feketearpi képe

feketearpi 5642 napja

Gratulálok Sanyi,nagy élmény lehetett! A beszámolódat is élmény volt olvasni!
farkass74 képe

farkass74 5643 napja

Nagyon szépen köszön Nektek!
Babyspy képe

Babyspy 5643 napja

Ügyes vagy, gratula!
szilviap képe

szilviap 5643 napja

Gratulálok, nagyon jól mentél!!! Örülök (gondolom, Te még jobban :-), hogy ilyen nagyon pozitív élmény volt az első duatlon versenyed!
AAni képe

AAni 5643 napja

Köszi a részletes beszámolót. Igaza van Lajosnak, ha az úszással is megbirkózol, senki és semmi nem állíthat meg. :) Hajrá!
solyomla képe

solyomla 5643 napja

Gratulálok!
Látom, hogy beváltottad régi álmod egy részét. Már csak egy kis úszás hiányzik a triatlonhoz. De ahogy ismerlek az is meg lesz. Öszíntén tisztellek érte. CSak így tovább.
somogyilevente képe

somogyilevente 5643 napja

Megyek a Mátrába, de 55 km alatt nem adom magam.
somogyilevente képe

somogyilevente 5643 napja

Szép volt Sanyi! Kár, hogy nem szóltál a versenyről, megnéztelek volna itt van a közelben Mezőkövesd.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!