2014.07.15 Kedd, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:40

Távolság

9.73 km

Tempó

06:33 p/km (9.17 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
176

Edzésleírás

10. hét, 1. edzés

Ez a hét egyébként is kalandosnak ígérkezett a nyári tali miatt. Emellé sikerült ma rendesen megszivatnom magamat. Valami eszement ötlettől indíttatva délután 2-kor (!) indultam el egy lazának tervezett 1 órás kocogásra. Még Matyit is elrángattam magammal. Mondván milyen jó lesz mozogni egy kicsit a csobbanás előtt.

Na ebből az lett, hogy kb 3 km után csak szenvedtem. Persze megmakacsoltam magam és nem voltam hajlandó hamarabb visszafordulni. Árnyék sehol, légmozgás szinte semmi. Víz volt nálam, amiből negyed óránként ittam és locsoltam is magam. Ezzel együtt már megint az a bizonyos elefánt telepedett a mellemre, alig jutottam oxigénhez. Sőt most mintha egy másik meg a lábamba csimpaszkodott volna. Visszafelé néha úgy éreztem, hogy meg sem tudom emelni a lábamat. Egyszer útszűkület és elhaladó autók miatt meg kellett állnom és majdnem az árokba borultam. Matyinak próbáltam mondani, hogy menjen inkább haza, mert csak hisztizni fogok. De ő kitartott mellettem, nehogy valami bajom legyen. Persze ettől csak rosszabb érzés, hogy nem a megfelelő időpontban indultam el futni és hogy nem tudtam kezelni a dolgot.

De végül csak lefutottam ez 1 órát és végig kocogtam, még ha lehetetlenül lassan is. Talán ismét kellett ez a pofon, hogy aztán holnap fejben megújulva folytathassam a felkészülést.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:40 9.73 06:33 9.17 0 0 176 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Pegazus Trail