Dex futás

2014.06.29 Vasárnap, 13:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:28:00

Távolság

21 km

Tempó

04:11 p/km (14.32 km/h)

Edzésleírás

Desedai középtávú triatlon, váltóban, mint futó ember

 

Kajakosok csapatában indulva. Úszás után holtversenyben első, bringa után 3. helyen. 20p hátránnyal. A végére 6p előnnyel nyertünk.

Pálya szerencsére könnyebb volt mint tavaly,mert emelkedőt kihagyták. 3x7km. Strandtól el a fahídig. Frissítő strandnál, majd 1,5km után csónakháznál, majd további 2km után a kinti fordítónál. Elégséges.

 

Egész nap töltöttem fel magam izo löttyivel, mg-os itallal, mindegyikben 1-1 sótabi. Plusz ásványvíz. Így futás közben csak a hűtésre próbáltam figyelni. Néhol megrekedt a meleg, ott 35fok is volt simán, ha nem több. Így aztán uccsó körre kezdett jönni a sóhiány, izot nem tudtam pont inni, de nem lett gond. Első két kilit elfutottam, az 4p-es lett. Utána kb egyenletes, néha elbambulva lassulás, néha kisebb megindulás. Hűtés sikerült, így túléltem, de végig nehéz volt ez az iram. De célomat teljesítettem, azzal h másfél órán belül lefutottam. Szerintem végig pengeélen táncoltam. Ha vmelyik részét erősebbre futom, akkor bukfenc. Hőség és az edzetlenség kimerített.

 

Tegnap vettem egy kompressziós CEP szárat. Abban futottam. Szerintem nagyon kellett. Enélkül elszállt volna a vádlim. Utána is rajtam, amint itthon levettem a jobb vádlim egyből görcsölt és izomlázszerűség volt benne.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:00 21 04:11 14.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 3743 napja

Gratula! Kemény lehetett ilyen időben.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!