julcsi Úszás

2014.06.17 Kedd, 06:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:20:00

Távolság

2.5 km

Tempó

32:00 p/km (1.88 km/h)

Edzésleírás

Jozsival egyutt mentunk reggel a Hajosba. Mivel az 50-esben (szamomra) ijesztoen ugyes emberek usztak, ezert inkabb a 33-asba mentunk. En elkezdtem a szokasos mell-gyors-kicsit-igy-kicsit-ugy uszkalasomat, mig Jozsi csak ugy falta a hosszakat. Aztan egy ido utan megszakertette, hogy uszok, es kiderult, hogy...hat, nem nagyon ugyesen. Nem jol veszem a levegot, rosszul labazok - szoval nagyjabol ugyanazok a hibak, mint regen is. Mondjuk ennek ellenere azert mar jobban megy, egesz sokat le tudok uszni egyben, de akkor is, fonok ur szerint meg mindig eleg sajatok (ertsd:rossz) amit csinalok :(

Aztan lemertuk egy 400m-emet: 8:31. Aztan Jozsi kiment, mert fazott, en meg cskaazertis usztam magamnak meg egy 400-at, ami 8:36 lett, de elbenaztam, mert 100-ankent le akartam nyomni a stopperemet, hogy biztos jol merjem (ne szamoljam el :P), de Jozsi azt mondta, a hosszak vegen ne pihegjek, ebbe persze beleszamit az is, hogy addig se alibizzek (ertsd: ne vegyek 3 levegot), amig lenyomom a stoppert, ennek a vege az lett, hogy kb 300 m utan probaltam a stooperen nyomni, kozben a sapkam epp lejovofelben volt a fejemrol, azt is igazgatni kellett, es persze nem szabadott sok levegot veni, szoval majdnem belefulladtam a medenceben a mutatvanyom kozben. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:00 2.5 32:00 1.88 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 3667 napja

nem igaz, hogy ugyanazok a hibák, mert a víz alatti karmunkád sokat fejlődött, különben ennyire sem haladnál. a levegővételen és a lábmunkán viszont sok csiszolni való van, és jó lenne minél hamarabb, ne a rossz rögzüljön. de szerinem így is nagyon ügyes vagy, és nemcsak az elfogultságom mondatja velem.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!