2014.06.01 Vasárnap, 02:16:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:55:24

Távolság

9.05 km

Tempó

06:07 p/km (9.80 km/h)

Pulzus

Átlag
155
Minimum
0
Maximum
178

Edzésleírás

8. Ultrabalaton, Club 126 - Kispolskis futók, 27. szakasz: Balatonföldvár - Zamárdi

Eredetileg úgy volt, hogy sötétedés környékén már befejezem a második szakaszt is. Végül ezt kénytelen voltam elcserélni egy későbbire, amit ráadásul nem is szerettem. Talán emiatt is vágtam neki olyan nehezen. Szerencsére pont mikor már majdnem megérkezett az előző futónk, akkor felcsendült egy dal, amit nagyon szeretek és ettől egészen felpörögtem. Persze ettől még nagyon szerettem volna már túllenni az egészen. Így hát igyekeztem minél közelebb kerülni a 6 perces tempóhoz. Ezen a szakaszon nem terveztem enni, de a frissítőpontokon ittam egy-egy pohár izot. Bár indulás előtt nagyon fáztam, futás közben rá kellett jönnöm, hogy a rövid ujjú mégis bőven elég lett volna. De a futás egészen könnyedén ment. Amikor az óra már 7.3 kilit mutatott, elkezdtem hajrázni, különösen hogy nem is olyan távol fényeket láttam. Mikor odaértem, rájöttem, hogy az bizony nem a váltópont. Ráadásul az óra akkor már 8.49 km-t mutatott. Közben a bringás kíséretem kiderítette, hogy elmérték a távot és 1.5 km-rel többet kell futnom. Szerencsére komolyabb visszalassulás nélkül be tudtam fejezni a szakaszomat. De rendkívül morcos voltam, hogy ilyen módon mégis csak elromlott a nagy finálém. :(

Összességében azonban jó volt a verseny. Mindkét szakaszon egészen könnyedén tartottam a 6 perces tempót. És szerencsére mindez lényegében izomlázat sem okozott. A fáradtság sokkal nagyobb bajom volt, de talán pár nap alatt ezt is kialszom majd.

Köszönet jár az egész csapatnak a nagyon szép eredményért: kicsit több, mint egy órát javítottunk a tervezett időn. Ugyanekkora köszönet jár az autós és bringás kísérőinknek. Nélkülük nem sikerült volna ez a jó végeredmény.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:55:24 9.05 06:07 9.80 0 0 178 155
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

mellon képe

mellon 3662 napja

Gratula az egész csapatnek! Jó volt hajnalban mosoklygüósan látni téged/ Titeket a célban! :)

Felszerelések

Adidas Response Cushion 21