ati96 futás

2014.05.13 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:52

Távolság

12.1 km

Tempó

03:47 p/km (15.83 km/h)

Edzésleírás

kifelé(5,15 km) 20:30- a hasam kicsit szúrt, de ettől eltekintve viszonylag könnyen ment.Majd visszafelé fokozni kellett a tempót. Kb. 1,5 km-t mentük 3:40 körüli tempóban de ott Ati beleváltott és futottunk egy olyan 3:20-as km-t. Az utolsó 2,5km 3:05-15 közötti tempóban ment. Nem esett olyan jól.Délelőtt, tesin zsámolyokra ugráltunk és emiatt a comjaim elég fáradtak voltak.Nagyon nehezen akartak ráállni az adott tempóra.A végén úgy voltam hogy mindig csak az adott km-re koncentráltam hogy azt bírjam ki.
Néhányszor lemaradtam néhány m-re, de ilyenkor mindig sikerült felfutnom Atira és Bendire. 
Eredetileg visszának 3:30-as tempót kellett volna futni, de 3:22 lett.

8kör váltogatás az egyetem focipályája körül: 8 perc
60m gyors-max majd kb 120m laza-levegős és a végén 30-40m laza

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:52 12.1 03:47 15.83 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

ati96 képe

ati96 3683 napja

Hát igen.Ennek így kellene működnie. Csak nálunk nagyon nem így van.Mivel elég magas vagyok 9. és 10. osztályban benne voltam a kosárcsapatba(régen jártam kosáredzésre is), minden meccsen ott voltam. Viszont idén megmondtam a volt tesitanáromnak(most másik van), hogy az edzőmmel beszéltem és arra jutottunk hogy a gyors irányváltások, ugrálások miatt nem megyek el a meccsekre, mert nem vagyok hozzászokva ehhez a mozgásformához és könnyebben lesérülök. Aztán végülis nem mentem el és már azzal fenyegetett hogy szól az igazgatónak, hogy nekem kötélességem lenne ott lenni, mivel iskolai program.Beszéltem a suli egyetlen normális tesitanárával, aki mindig jön velünk megyei atlétikai versenyekre, hogy beszéljen vele. Mondtam neki hogy minden megyei atlétikán elindulok(eddig szinte mindig 1-2. hely).Úgyhogy nekem ne mondjanak ilyet hogy nem veszek részt iskolai versenyen.Azt mondanom se kell hogy tesiből négyes vagyok! Igazából ezt is érdemlem mert nem vagyok ügyes! De más iskolában ha bemész órára már ötös vagy...Akkor mindig azzal csesztet, hogy a felsőtestem milyen gyenge...mindig ezzel jön. Erre a félévre eddig egy kettesem van beírva...Majd megírom neked az évvégi tesi jegyemet!:)

Betyár képe

Betyár 3683 napja

Ne hagyd már, hogy a tesi óra keresztbe tegyen az edződ által felépített programnak. Normális tanár esetén meg lehet beszélni a dolgokat, h nyújtást vagy más hasonló hasznos dolgot végez, ami nem tesz keresztbe egy felépített tervnek! Ne hagyd magad, akár beszélj az igazgatóval is! Egy jó tanár azt mondja: Attila, tudom, hogy te futó vagy ma szökdelések lennének órán, ha nem fér bele a felkészülésedbe gimnasztikázhatsz vagy nyújthatsz az órán.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!