yoyo futás

2014.05.10 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

16:45:00

Távolság

104 km Szint: 3582 m

Tempó

09:40 p/km (6.21 km/h)

Edzésleírás

T100    18-23fok néhol katlanos meleg ,néhol hüvös,de ideális idő

Titkon azért szerettem volna hozni a tavalyi időt ,esetleg még jobbat is,de lássuk be erre szinte semmi esély nem volt hiszen hétköznap alig van  időm edzeni,mivel két munkahelyem van .
felirtam a tavalyi részidőket a kezemre ,Dkőn 20p   Dömösön már 30p re voltam elcsúszva . Dömösön kimondottam kedvetlenül értem ,nem ment a lefele ,nem tudtam hozni az időn . Viszont Prédikáló után nagyon magamra találtam ,Rigóhoz percre pontosan hoztam a tavalyi időt, 7:13 asszem pedig fél óra csúszásom volt még Dömin . bevágtam a két levest ,cipőt cseréltem uzsgyi tovább . Megint nem ment a lefele ,kocogtam csak ,és a cipő szar volt kimostam előtte,és olyan kemény volt,hogy szinte alig hajlott benne a lábam .Visegrádnál már fel is raktam 2 vízhólyag tapaszt. Fellegvár után elég sokat tudtam futizni,szinte végig kocogtam azt a hullámos dózert ,meg ami utána jött.  jajj képzeljétek azon a részen ahol az a szép kilátás van  jóval visegrád után,meredek nagyon nem jut eszembe a neve pedig tudom  :)  megyek felfele magányomba ,amikor egy srác hanyat fekszik egy kidőlt fán mint valami párduc lógott keze lába  :) -ugye felfele megy az ember, nézek lefele, erre megszólal spontán ,hogy messze még a kisrigó ? én úgy megijedtem ,ugrottam vagy 2m :) kiderülthogy fáj a gyomra menni sem bír,adtam neki egy  vékonyka szelet gyömbért ,mondtam rágja szét pépesre,,mászott utánam felfele , kiköpjem kérdi ? dehogy köpöd ki nyeljed le ügyesen ,adtam neki egy rágót,hogy beinuljon a gyomra,nem telt bele 3p és azt mondta hihetetlen de nem fáj ,jött utánam,én  kocogtam az urak asztalát  hátra nézek jön -e erre gyalogol mögöttem  5m re :)Na ezen felhúztam magam ,és össze szedtem magam papp rét előtt  az aszfalton,és  ritmust váltottam .

jobb idővel értem rigó 2 be mint tavaly,mégis elúszott az idő. Lajosforráshoz az a brutál  meredek,utána a  Bölcső hegy ,csikóvárak,a Kevély ,és a kegyelem döfés a Csúcs hegyi nyereg. fájt a lábam nem érdekelt az idő,tudtam,hogy beérek 3x is :)

ha hajszoltam volna az időt még az elején mikor ment volna,lehet nem is érek be,gyomorilag ennyire jól még sosem voltam.  Hegedűs Zsuzsitól kaptam egy darab kolbászt zsiroshegyen és a kiskörön kívántam meg először :) a cél előtt 01:45 kor még összekapartam magam és befutottam. nem is akarok belegondolni,hogy hány ezer apró lépés kell egy sikeres célbaéréshez . menet közben sokat gondoltam ismerőseimre ,hol lehetnek merre járnak,telefonon megtudtam  Zolibabától ,hogy Juci 2. boszika 3.lett. TV juditka pedig 1.a 80on :)

Gratulálok csajszik

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
16:45:00 104 09:40 6.21 3582 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

ancsi képe

ancsi 3660 napja

gratulálok, a párducos résznél én is felvihogtam :)

Levicopter képe

Levicopter 3662 napja

Gratulálok !!!! Ismét szépen mentél !!

tvjudit képe

tvjudit 3662 napja

köszönjük Yoyoka, neked gratula, hogy ismét sikeresen célba értél :-)

potika képe

potika 3663 napja

Gratula!

:-D 

 

Wojtek63 képe

Wojtek63 3663 napja

Gratulálok Cillagom!

Igen, a rutin mindent megold! :-)

tomcsi képe

tomcsi 3663 napja

inkább szombat mint vasárnap... :-))

Szép szenvedés, Gratula!

kkoos képe

kkoos 3663 napja

Yoyóka, nagyon kemény vagy gratulálok!  Nekem már második napja szar a gyomrom, diétázok ezerrel :)  Tegnap vettem gyömbért djuiceolni, de most kipróbálom hátha rendbe rak.

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3663 napja

Gratulálok!
Az írásoz is ;)

szaboaron86 képe

szaboaron86 3664 napja

Gratula Yoyo, szép menet nagyon! A beszámoló meg tényleg nagyon jó, a párducon visítottam. :)

Boszi72 képe

Boszi72 3664 napja

Azta Yoyoka, mekkora erő van benned! Hihetetlen milyen akarat visz végig a távokon, csak gratulálni tudok! Aug-ban remekelni fogsz, meglásd! (és köszi a gratulációt! :-))

yoyo képe

yoyo 3664 napja

az az Gergőkém molli pihenő,csak ez még lent történt mielőtt elkezdtem az emelkedőt,gondolom nem volt ereje tovább menni ,és a kidőlt fa kényelmesnek bizonyult :))  köszi

gergő képe

gergő 3664 napja

barát halom az, nem? vagy a moli pihenő? mindenestre nagyon szép kis menet és szokás szerint szórakoztató leírás! gratuka yoyo, széééép vóóót!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!