Hauanita futás

2014.04.19 Szombat, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:00

Távolság

10.2 km

Tempó

05:47 p/km (10.37 km/h)

Edzésleírás

Amikor délben jött a zivatar, még nem éreztem úgy, hogy ma ki fogok menni futni, de aztán eloszlottak a felhők, kisütött a nap, és érdemes volt elindulni :) Bár lassan haladtam, az első körben volt is minden bajom: melegem volt, szúrt az oldalam, mittomén, aztán második körre összeálltam, még gyorsultam is kicsit, de az időt elnézve, nem látványosan. Azért jó volt, és azt senki nem veheti el tőlem :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:00 10.2 05:47 10.37 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

monique képe

monique 3663 napja

nem ez foglalkoztat, hanem amikor megvádolnak hülyeségekkel :) amik végképp nem a tényeken alapulnak, ugyanis azokat ilyenkor ignorálni szereted. és ezt nem értettem, hogy miért teszed. mert máskor alapból elég logikusan működsz, csak ilyenkor nem.

 

de legalább most már értem, h miért. szóval nagyképűségnek tartottad, hát sajnálom, ezen nem tudok segíteni, hogy ki milyennek látja amit írok, de nem azért írom le, h nagyképűsködjek... egyszerű dokumentáció a célja. fölösleges bonyolítanod a feltételezett motivációimat.

 

azt meg végképp nem tudom, miért érzed szükségét h megpróbálj beleszólni mit írjak vagy csináljak. pl. hogy hozzam ki magamból, ha fontos. majd ha megfelelő lesz rá az időpont/időjárás, ez ennyire faék-egyszerű.

 

na mind1 nem vitázni akarok veled, csak sose szoktam feladni könnyen h kommunikáljam az álláspontomat.

Hauanita képe

Hauanita 3664 napja

Móni. Nem az számít, mint mond a kalkulátor. Azt tudsz, amit már lefutottál. LEHET, hogy képes vagy rá, de ÉN csak akkor írnék ilyet magammal kapcsolatban, ha meg is csináltam volna. Mert egyébként nagyképűen hangzik, ne is haragudj. És főleg amiatt, hogy sok versenyedhez írod oda, hogy ennél tudtál volna jobbat. Akkor hozd ki magadból, ha az fontos neked.
ÉS ne mondd, hogy nem fontos, és hogy nem pörögsz rajta (étrsd, nem foglalkoztat), mert ha tényleg így lenne, akkor nem jönnél vissza egy héttel ezelőtti edzésemhez bizonygatni az igazadat.

monique képe

monique 3665 napja

és az sem győz meg hogy 1:32-es félmaratonhoz 41:xx 10km tartozik minden netes kalkulátor szerint?....

Hauanita képe

Hauanita 3671 napja

Láttam. Más kérdés, hogy nem győztél meg...

monique képe

monique 3672 napja

örülök h jó volt :) amúgy válaszoltam a múltkorira az edzésnaplómban, nemtom láttad-e (10km versenynél)

Felszerelések

Nike Air Skyraider