Sipi bringázás

2014.04.02 Szerda, 05:48:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:33:00

Távolság

72 km Szint: 530 m

Tempó

02:08 p/km (28.24 km/h)

Edzésleírás

Coffee Ride szerda hajnali edzés.....

Az A sorral indultam, de olyan tempóban mentek már a Hűvösvölgyi úton, hogy mentem inkább egyedül végig.....F@szom fog 160-170-es pulzussal menni az edzés elején nem sokkal az ébredési pulzus után hajnalban...:( Előtte is 40-el mentem az Árpád-hídon, hogy ne késsek el, az sem esett jól......! Baromi hideg volt az elején, 5 fokot mértem Solymáron......Így legalább saját tempóban mentem a szántói siratófalon....:))

Egyet nem értek csak.Ha síkon - múltkori kisoroszi tekerésnél - minden fánál megálltunk, akkor itt miért nem lehet legalább egy, pár perces pihi valahol, a 9-10 fős bandának? Esetleg lenne esély utol érni őket.....Arról nem is beszélve, hogy P.szentkereszttől elmentek teljesen más felé, nyomhatom én lefelé a dobogókői úton 60-al, sehol senki előttem basszus....:((

útvonal: Bp. - Solymár (buda felől) - Pilisszentiván - Pilisvörösvár - Pilisszántó - Pilisszentkereszt - Pomáz - Szentendre - Budakalász - Bp.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:30:00 72 02:05 28.80 530 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Gida képe

Gida 3743 napja

Szerintem jó buli ez...de majd amikor melegebb lesz akkor már nem fog számítani mikor indulsz el. +15 fok akkor lesz már az igazi. Az tényleg baromság hogy nyélen mennek már az elején. De úgy láttam a Velon hogy indult pár bringás a csapatból a Tihanyi félszigeti versenyen...gondolom jó formában van az a szakállas fickó :)

Sipi képe

Sipi 3744 napja

Végül is fel tudtam volna menni velük, ha akarok de baromságnal tartottam az elején ilyen tempóban menni! Persze, gyorsabb sor az A, volt ott pár erős ember, de akkor is fenn tartom véleményemet, hogy buta- amatőr dolog nyélen menni hajnalban, edzés első 10%-ban..... Nagy tányérom voltam még ráadásul, ki bírtam volna, de nem tartottam értelmét.......

Igazad van valszeg hanyagolni fogom ezeket az edzéseket.Nincsen értelme, a virtuskodásból már kinőttem....

Gida képe

Gida 3744 napja

Ez nem semmi, ilyen korán nem mennék még el. Egyrészt sötét is van az óra átállás miatt, hideg is van...és egyből egy maxot az elején ááá. Én nézegettem is az A-B szektort a Fbn. Úgy tudom hogy az "A" a gyorsabb vonat :))

Egy részén én is mentem ma!

Egs!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!