dorik futás

2014.04.13 Vasárnap, 12:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:47:40

Távolság

7.5 km

Tempó

06:21 p/km (9.44 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
170

Edzésleírás

Duathlon EB Horst.

Hát erre nem is tudom mit írjak. Alig tudtam kiegyenesedni bringa után, annyira kész volt a hátam. Eddigi 7 IMem ehhez képest gyerekjáték volt, fitten szálltam le a bringáról... Aztán baromi nehezen indult a kocogás, de akkor még optimista voltam. 2-300 méter után már nem. Valami nagyon fájt a jobb vádlimban. Passz. Végig szenvedtem vele. Hol kocogtam, hol sétáltam, csak kiszállni innen már nem akartam. Úgy éreztem, hogy ha gond van akkor az már megtörtént. De bringán nem éreztem semmi rossz modulatot vagy bármit.

Végül G beért 3km-rel a vége előtt, tulképpen ő is azt mente ami  reális volt, bár a 2. futásnál ő is szenvedett. Így együtt szenvedtünk be a célba :) a nagy eufória elmaradt, túl nehéz volt ez a 4.5 óra.

Tudtuk, hogy kemény edzés lesz és nem fogják ingyen adni a finisher pólót. Be is jött. Tavaly ugye G kicsúszott a bringa végén a limitidőből, nekem meg el volt törve a kezem, gipszben álltam a pálya mentén.

A nullás áprilisi edzésnaplómhoz és kétszeri megfázáshoz képest szép eredmény.

De hát ez leginkább IQból ment, a testem megszenvedte. Vádli dolog aggaszt, a derekamat tudom kezelni IMen menet közben is. És hát legyünk őszintén, nekem a triatlon sokkal jobban fekszik mint ez a 15kilis futó bemelegítés.

Persze az utsó 1-2 helyezettben leszünk a korcsoportban, nem is számitottunk másra, tisztában vagyunk a képességinkkel meg a lehetőségekkel. Beszarás, hogy miket megy az elit...

U.i. 4. lettem a kategoriamban es 54. noi osszetettben. No ha tudom, hogy igy allok kozben, sem lett volna erom felmenni bronzra.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 7.5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Egyéb Compressport R2 (orange)
Egyéb K-Swiss K-Ona green
Egyéb Compressport sleeve (white)