Sanyesz73 bringázás

2014.03.09 Vasárnap, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

20 km Szint: 100 m

Tempó

04:30 p/km (13.33 km/h)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 20 04:30 13.33 100 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 3732 napja

Na ezt örömmel olvasom, bizotsan le fogok menni Neked szurkolni. !!! :-) Vigyázz magadra, a seggedet szoktasd a bringához, szerintem az nagyon fontos dolog.

tomcsi képe

tomcsi 3733 napja

akkor kitartást...mert azért első a meló és a család...csak a vállalásokat kell pórázon tartani az edzettség viszonylatában...

biztos igen, ahogy közeledik egyre biztosabb, csak nem akarom korán becsengetni mert ha lesérülök gondolon veszik az egész...mert sérülés az nem kérdezi mikor jöjjön :-))

a munka meg ahogy esik, max picit kevesebbet edzek abban az időben, vagy nem kezdek bele ha túl közeli a melókezdés a duplához...mert arra hazajövök az tuti...sztem a tervnek megfelelően haladunk...sőt én egy picit jobb is vagyok mint gondoltam...de jön még itt szünetecske érzem :-)

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 3733 napja

Nem tudom hogy lemegyek-e, sok a dolog mindig. Mostanában melóba is sokat ott kell lennem, meg haza is viszek bőven munkát estére, hétvégére. Akkor a dupla már biztos???

tomcsi képe

tomcsi 3734 napja

ha végzek addig a duplával lemegyek :-))

akkor még bőven ráérsz készülődni... :-))

szerintem jól készültél, de ugyi egymás után nem csináljuk végig a távot csak ott...

Csabi fut Kisbéren 100-at, oda lejössz?

mert mi megyünk 50-re...

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 3734 napja

Majd azért a hosszabb bringázások után futok egy kicsit amikor nagy meleg lesz. Eddig úgy vettem észre mindkét IM-nél hogy előtte 2-3 hónappal sokkal edzettebb voltam mint a versenyen. Lehet hogy később kellene kezdeni a felkészülést? Most majd kiderül :-)

Remélem le tudsz jönni...

tomcsi képe

tomcsi 3735 napja

ha nem lesz annyi időd felkészülni, nem túl sok visszaesés a 30 perc...optimista...korábban csinálódsz ki, és egy bizonyos szint után nincs visszaút...addig nem szabad feszíteni a húrt...remélem sikerül lemennem és bíztatnom...ha én nem asszony tuti beszól majd neked :-)))

 

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 3735 napja

A thai-boxot jövő hónaptól leveszem heti 2-re. A futás normál esetben heti 5-6 alkalommal lesz a terv szerint. Idén mint mondtam nem lesz annyi időm felkészülni mint tavaly vagy azelőtt, de azért 14 órán belül szeretnék menni. Az előző IM-ekre hiába edzettem a magam szintjén "sokat", a futásnál a meleg meg a kimerültség miatt rengeteget kellett gyalogolnom. A pályát ismerem, rutinom már van,  bringázni fogok sokat, meglátjuk. Az úszással sem fogok annyit pöcsölni mint tavaly, azért a pár percért amit lehetne faragni, egész évben le kellene járni :-)

tomcsi képe

tomcsi 3736 napja

vissza azért ne fejlődj...

a küzdősport fiataloknak való, akiknek nem érdekes ha hiányoznak melóból, és neked sem mindegy tudod-e azt csinálni amit szeretnél...persze ha a triatlon háttérbeszorul azt is meg lehet érteni...

pedig a csoda kell, mert ha nincs csoda, nincs teljesítés...a mi szintünkön...

Hajrá!!!

Sanyesz73 képe

Sanyesz73 3736 napja

Sajna nehéz ráhangolódnom. Kicsit beteg is voltam, szerdán szétrugták edzésen a lábam, közben a kertet is csinálnom kell, meló, gyerekek stb. Nagy csodát már nem fogok művelni Nagyatádon :-)

tomcsi képe

tomcsi 3737 napja

nem látom azokat az iszonyatosan sok km-eket amiket elhatároztál...ráfaragsz ha ezt így folytatod...igaz tehetséges vagy is fiatal, de mindennek van határa...főleg az Ironman futásának :-))

 

Felszerelések

Merida Big Ninety-Nine XT-M 2013