CsiriBá futás

2013.12.26 Csütörtök, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:08:40

Távolság

19.7 km

Tempó

03:29 p/km (17.21 km/h)

Edzésleírás

Bár Losonci Pállal nem taliztunk, de még így is jó verseny volt:-) Pedig volt 1-2 gikszer már egyből az elején. A rajt előtti uccsó pisilés kivitelezése közben kisebb gondok támadtak... Illetve nagy dolgok lettek volna készülőben, de emiatt a kis dolgok sem mentek.. Így sikerült úgy odaállnom a rajthoz, hogy volt némi kis feszültség bennem:-)

Gondoltam ez a verseny elúszott, majd valahol megállok pisilni, ha már egyéb szükségletek nem kínoznak... Viszonylag lassan is kezdtem, BAlázs, Gergő el is mentek kb. 10-15 mp-re. Eleinte Gáborral futottam, de aztán ő leakadt pulzuskontroll miatt. Nem volt épp kellemes így futni, de közben kissé enyhült a feszültség, és fel tuttam venni egy egézs jó tempót, és mivel láttam, h nem állok rossz helyen, ezért skip-eltem a kiállás lhetőségét:-) Gergőéket így sikerült tartanom, sőt 15 körülre csökkent is a különbség, kb 10 mp-re. De aztán látták, h megyek fel rájuk, és az uccsó kört egy kicsit megtolták. Ha még én is gyorsítok, abból már lhettek volna gondok, így mgelégettem ezzel a pozícióval.

Végülis nagyon tartoltunk, mert 1-5 helyezés között mindent elhoztunk, Csilla (a lányoknál:-) 1. Geri 2. BAlázs 3. én 4. Gábor 5. ÉS a legviccesebb, h mindenki nyert pénzdíjat, tehát az utazási ktsg, nev díj simán visszajött...:-)

Eredményhirdetés előtt a helyi X faktorová versenyzői áriáztak, ez egyik srác magyarul is, a speakerek pedig mindenkit lesmároltak, élménynek kihagyhatatlan volt, az biztos....:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:08:40 19 03:37 16.60 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

CsiriBá képe

CsiriBá 3782 napja

Pedig milyen szépen nótázott volna, még Fásy Ádám is megirigyelte volna:-)

Gebregab képe

Gebregab 3782 napja

azért jó, h Losonci Pál mégsem volt a fellépők között :D

Felszerelések