CsiriBá futás

2013.11.17 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:13:44

Távolság

21.1 km

Tempó

03:30 p/km (17.17 km/h)

Edzésleírás

Balcsi Marcsi Félmarcsi

Úgy terveztem, hogy 3:30-ban kezdek, és ez sikerült is:-) Gondoltam, hogy majd féltáv környékén megpróbálom leszakítani Balázst. Az első kör nagyon kényelmes tempóban telt, egy nagyobb bolyban futottunk, Sóos Dani is velünk jött. A váltás miatt a féltáv célegyenest egy kicsit megtoltam,  csak Balázs jött el velem, de szerencsére most nagyon gyorsan ment  a csipátadás, és szinte semmi időt nem vesztettem vele, gyorsan visszafutottam Balázsra. Aztán Pierre is csatlakozott a bolyhoz, és a többiek is viszsafutottak. Végül olyan 13 körül kezdtem el tempót váltani, persze Balázs ezúttal is jött, sőt elkezdett még gyorsabb tempóra kapcsolni. A Balcsi parton még többször próbálkoztam, hogy elmenjek, de esélyt sem adott, minden gyorsítsánál  belesprintelt. Ezt játszottuk egy pár km-en keresztül:-), aztán már kezdtem feladni olyan 16-17 környékén, innen már a matematikai esély is eléggé megcsappant, hogy ráverjek még 40 mp-et.  Végül 18-tól beállt mögém Balázs, és így futottunk be a célba, nem is olyan rossz idővel, pont ugyanannyival, mint egy hete a tudás útján. Balázs nagyon erős volt, megérdemelte a 3. helyet, illetve a 2.-at, mert hogy itt jön egy nagy fordulat a sztoriban:-)

Kiderült, hogy a Kovács Ádám elkummantotta a félmarcsit, és valami 1:27 körül jött be (nem tudni, h miért), és így végül én is felfértem a dobogóra:-))

Váltóban pedig maradt a 2. hely, Levi most is jót futott az elején, adott kb. egy percet, innen pedig már nem vlt érdemes Pierre-nek sem nyomnia....

Gratula minden Gepárdnak, és nem annyira Gepárdnak, gyakrolatilag mindenki dobogóra állhatott, Pozan 3. lett a félmarcsin nagyon brutál idővel, VArga Pisti meg még ennél is jobban nyomott 71 percen belül!!
 Sormás SE pedig nyerte a váltót!:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:13:44 21.1 03:30 17.17 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Gebregab képe

Gebregab 3821 napja

Jó kis hétvége volt, örülök, h ott voltam. Durván toltátok :)

Felszerelések