Boszi72 futás

2013.11.02 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

11:54:10

Távolság

85.33 km Szint: 3230 m

Tempó

08:22 p/km (7.17 km/h)

Pulzus

Átlag
139
Minimum
88
Maximum
0

Edzésleírás

Szörnyű volt. Nem volt kedvem futni az elején, Dobogókőig azon agyaltam, kiszálljak-e. Mindenki azt kérdezte, mit keresek a mezőny végén? Nem ment jobban, csak az nem előzött le, aki nem akart, lealázott az egész mezőny, ez az igazság. Fájt a jobb combomban a belső izom combtőnél, ezért nem tudtam rendesen nyújtani a lépteket. Volt kis eső, a táv második felében brutálisan csúszós kövek, Kopár után egy elkeverés, az avarban már alig lehett látni a jeleket, Kakukk-hegy kimaradt. Egyedül Dobogókő és Kopár közti szakasz ment jól. Nagykovácsinál már a bokám felett is húzódott vmi lefelé futásnál, ott hagyott el Ganki, Szabó Ági és még jó sokan. A végén is futottam, ahol lehetett, egy egy enyhe lejtőn még Ulrich is elhagyott...

Nagykovácsitól azon járt az agyam, van-e értelme futnom, mert nem megy, mindenki jobb nálam és esélyét sem látom, hogy valaha még dobogóra álljak. A maradék önbizalmam is porrá zúzódott tegnap, a kérdés továbbra is a fejemben van. Mumus volt és az is marad, Pirosra soha többé nem megyek, azt hiszem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:54:10 85.33 08:22 7.17 3230 88 0 139
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 3875 napja

Jaj, nagyon köszönöm a bátorító, szívhez szóló szavakat, épülök belőlük és meg is hatódom kicsit, hogy ennyi őszinte szó talál rám a bajban. Nagyszerű emberek nagyszerű szavai! KÖSZÖNÖM!

lapiszorny képe

lapiszorny 3876 napja

Múlt évben ezt írtad Nekem a Piros előtt ... emlékszel???? :

„...Dobd el a könnyeket, és menj előre, még ha rizikós is jobb, mint a szomorúságba süllyedni!

fel a fejjel és indulj neki, nem tudhatod milyen ajándékot tartogat a holnapi nap!

És ha kell, úgyis behúzod a segítséget, az élet néha akkor segít, amikor nem is várod.:-)”


Minden próbatétel és minden nehézség, amivel találkozunk, arról szól, hogy az ember, ha magába tekint, felismerhesse, hogy milyen erő irányítja, mi motiválja cselekedeteiben....
Ékesíted fel lelkedet ... s rájössz, valóban sokat kibírsz…hogy valóban erős vagy , és valóban értékes.

Sokaknak adsz erőt és  mutatsz utat  .... ezt ne feledd!!!!

A maratonom után ez az idézet talált rám .... most Neked adom:
A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít. A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon.” (Stendhal)

gergő képe

gergő 3876 napja

norbibácsi most jól beszél, szebben én sem tudtam volna.. meg kell állni kicsit, végiggondolni, másra koncentrálni, de nehogy felmerüljön benned, hogy miért, minek, stb. ez nem egy cél, a dobogó, hanem életforma, szenvedély, sosem fogod tudni elhagyni :). hajrá boszi, egyszer ilyen, egyszer olyan. most ezt dobta a gép, de tovább kell lépni. én szurkolok, nincs itt semmi gond!

szasza képe

szasza 3876 napja

Nekem Te vagy a példaképem szorgalomból, elszántságból, akaratból, "együgyűségből". Persze utóbbi jó értelemben... éveken keresztül tudsz tudatosan egy "dologra" fókuszálni, összpontosítani.

Néha a kevesebb több...adj teret a jóérzésnek.. a téli szezont pedig forralt bornak a fahéjillatnak és a... "keményen megfutom az emelkedőket" érzésnek....

Na de tényleg...Heti 40-60 kili benne pár gyors intenzív futás, és rátapintasz  a suhanás érzésére :-) 

Sárcipő képe

Sárcipő 3877 napja

Boszika! Nehéz ebben a helyzetben mit mondanom, de hidd el, akárhogy alakult is most ez a verseny, Te akkor is a lelkierő és a kitartás mintaképe vagy számomra! Fel a fejjel, ne szomorkodj! Hajrá! :-)

Ispi képe

Ispi 3877 napja

Na végre egy jó versenyed és egy szép élmény! :-)

Komolyra fordítva: ez a szép a terep- és ultrafutásban, hogy "csak azért is!" Fogd fel ezt egy hosszú edzésnek, semmi másnak, ne versenynek, nem másokkal összemérésnek. 88 km az 88 km, akárhogyan is nézzük, sőt, a küzdéssel is erősebb lettél. Aludj rá néhányat, aztán irány az erdő!

Kedvenc ultrás idézetemet küldöm neked: "Akkor is menni kell, ha nem megy."

 

Hiver képe

Hiver 3877 napja

A terepfutás szép dobogó nélkül is! :o) Lehet h lazítanod kéne kicsit, és pár hónapig elvárások nélkül futogatni, csak az élményért?

nedus képe

nedus 3878 napja

Nem hiszem azt a mondatodat , hogy" van-e értelme futnom, mert nem megy, mindenki jobb nálam és esélyét sem látom, hogy valaha még dobogóra álljak " !!  Ma ez volt , holnap jobb lesz !!  Te adsz nekem mindig erőt , akkor pedig Neked nagyon sok van !! Semmi csüggedés Boszika , szépen lassan jó lesz !!  Én drukkolok !!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!