Sneci-ke futás

2013.10.25 Péntek, 16:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:06:57

Távolság

10.25 km

Tempó

06:32 p/km (9.19 km/h)

Edzésleírás

Úgy szeretnék a gátra járni, szinte az egyetlen hely Battán, ami természetközeli, viszont:a terepfutást nem nekem találták ki, folyamatosan csetlettem-botlottam a kitaposott sávban és a fűben is.

Nem tudom nem észrevételezni, hogy 6 futóval találkoztam, a 2 csaj visszaköszönt, a 4 pasi füle botját sem mozdította. Olyan lehangoló.

A gáton 2x is szembejött egy fazon, 3 gyönyörű vizslát sétáltatott ill. futtatott - motorral.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:06:57 10.25 06:32 9.19 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3890 napja

Nincsen nekik toka...azaz töke na...:-)

Én meg úgy szoktam járni,hogy jönnek szembe bringások,messziről üvölt róluk,hogy amatőrök úgy ülnek a bringán,hajtanak,öltöznek,olyan a formájuk...És mind néz rám meredten de véletlen sem köszön előre,max ha én biccentek-intek-köszönök...Hátránya is van,hogy nem látszik nagyon rajtam a kor nincs tekintélyem,még ha hellyel közzel profinak is nézek ki messziről:-)

Mostanában a 17-20 éves kiscsajok néznek meg nagyon,sőt némelyik rám köszön....Azt hiszik valamelyik ifista vagyok,ha rajtam a szemüveg meg a bukó,mert ami kilátszik azért még vonzza őket is :-)

csabipontkom képe

csabipontkom 3890 napja

Majd jönnek még köszönős futók is! Egs!

Tündüs képe

Tündüs 3890 napja

Folytos újabb futók jönnek, akiket nevelni kell, ha az én statisztikámat látnád, bizony sírnál. Pedig elég gyakran találkozom futókkal, de itt nem divat a köszönés, de legalább, ha egyszer jelzek neki, akkor ne hajtsa lefelé a fejét....

Egs!

 

Felszerelések

Salomon Score