Sneci-ke futás

2013.10.15 Kedd, 18:16:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:27:48

Távolság

4 km

Tempó

06:57 p/km (8.63 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
0
Maximum
162

Edzésleírás

A mozgásom még kissé robotos, főleg lépcsőn lefelé voltak problémáim.

Egy kis laza átmozgatást terveztem ma. Pont indultam, mikor jött a 2 utcabeli csaj (az ötkilis és a kutyás), becsatlakoztam hozzájuk. Az első párszáz méter nem a könnyed mozgásról szólt.... 

A kutya teljesen lökött volt, ide-oda cikázott, rohangált, ugatott. Egy helyen a gazdija pórázra fogta, mert a bicikliút felújítása miatt le kellett menni az úttestre. Visszafelé a úttestre lelépéskor eccercsak azt hallom, hogy mögöttem a csajszi hatalmasat esik. Sajnos mivel a keze a pórázon volt, nem védte az arcát, csúnyán megütötte az orrát és a száját. Az orrnyergéből folyt a vér, feldagadt a szája, de szerencsére a foga nem törött. Nem tudja, hogy elbotlott vagy a kutya rántotta el. Innét gyalog jöttünk hazáig, ill. a végén előrefutottam, hogy mire ideér, kivigyem neki a jégzselét, a körömvirág- és a feketenadály krémet. Remélem, hamar rendbejön.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:27:48 4 06:57 8.63 0 0 162 145
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3865 napja

Tündüs: a sebre ill. a véraláfutásra (hehe, ez a szó de vicces)

faxau: én sem értem...

csabipontkom képe

csabipontkom 3866 napja

Egs a futit!

Szegény csajszi! :(  Ennél már csak a bicajos kutya sétáltatás veszélyesebb! Sajna nem eggyel találkozok, nap mint nap...

faxau képe

faxau 3866 napja

ajaj, ha az embernek kutyája van azzal vagy töltsön külön időt, vagy mielőtt fut vele nem árt námi nevelés. Mondjuk az amúgy sem. Viszont semmiképp nem értem. Attól, hogy póráz van a kezemben és mondjuk perecelek egyet, attól még a.) le tudom tennia kezem az arcom elé(kivétel, ha egy neveletlen leonbergi van a póráz másik végén, b.) esés közben a pórázt elengedni nem egy ördöngős feladat..

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3866 napja

Kutyas helyzetekbol en mindig igyexem kimaradni, nem szeretek igy futni, pont az ilyen esetek miatt.

Tündüs képe

Tündüs 3866 napja

Húú, szegény! De hova kenetted rá ezt a sok krémet??

(én is a lefeléken küzdök, de irtó jó a szauna, izomláz volt  a combomban elől térd felett, holnap már én is kocogok kicsit, addigra nyoma sem lesz)

Felszerelések

Asics Stratus 4 sárga