CsiriBá futás

2013.09.29 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:16:35

Távolság

21.1 km

Tempó

03:38 p/km (16.53 km/h)

Edzésleírás

Esztergomi Félmarcsi

A hosszas tervezgetés és gyakori módosítás ellenére sikerült egy végleges tervben megyegyezni, és nagyjából 3:40-ben mentünk egészen 16-ig, csak néha Gábor rántotta meg a tempót (pedig olyankor nem is pisilni ment:-)

Egészen addig nagyon könnyen ment, de láttam, hogy Gergő (is) nagyon könnyen mozog, és kemény dió lesz akárcsak elmenni vele. 16 után egyből nem akart senki gyógyszert gurítani, így végül én indítottam a tempóváltást, nem akartam a végére hagyni. Kb, 3:30-ra gyorsultam, de nagy meglepetésre Gergő elkezdett leszakadozni, de aztán a fordító után Gáborral együtt visszafutottak rám. Edzőbá szokás szerint beleváltott egyet, amihez Gergő is csatlakoztott, és nekem sem volt nagyon más választásom:-) Ez a tempó már nem igazán esett jól, párszor én is elgondolkoztam a leszakadáson, de aztán mindig erőt vettem magamon, és maradtam a többiek mögött. AZtán kiértünk az aszfaltos részre, és ott Gábor megint beleváltott, ami én már nem toleráltam, Gergő viszont igen. Aztán az uccsó km-en már elkönyveltem a 3. helyet, amivel azért tejjesen elégedett vagyok, főleg, hogy pár mp-en belül jöttünk be. Persze Gábor összeségében tudott volna gyorsabban is futni, ha akar, bár a végén azért szerintem Gergő jól megfingatta:-) De örülök, hogy Gergő tudott nyerni, és végre helyi siker született Esztergomban!

Dani a betegsége ellenére jól nyomta, egy kIcsit Balázson lepődtem meg, hogy nem jött velünk, meg persze Levin is, hogy nagyon korán elkezdte mellőzni a társaságunkat:-)

Jó kis verseny volt, minden szinten taroltak a Gepárdok, szinte mindenki dobogón lett korosztályában, Zsuzsinál pedig papírforma volt a nyerés:-)

Ja, és remélem jó időt varázsoltam, most a nagy melegre sem panaszkodhatott senki:-)

És persze nagyon köszönjük Gergőnek és szüleinek, hogy beengedtek egy ilyen vad Gepárd csapatot az otthonukba, és minden jóval elláttak minket!:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:35 21.1 03:38 16.53 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

CsiriBá képe

CsiriBá 3865 napja

1 kicsit megkésve is köszi!!:-)

pozan képe

pozan 3870 napja

Szupcsi voltál Szabcsi!! Drakula!!

ezell képe

ezell 3870 napja

:-) Gratulálok Szabi!

Balázs szombaton futott egy 3.x km-es versenyen, fel a Kő-hegyre, ezt érezte is a combjában, illetve ő is megfázott, a végére egészen kész volt eü.-ileg. Azért (titkon) örülök, hogy te is úgy gondolod, hogy a vége kemény volt...a messzeségből én is úgy éreztem, ahogy titeket láttalak.

Raulmadrid képe

Raulmadrid 3870 napja

Itt is gratula Szabi! És örülök, hogy jöttetek, apuék meg egész este mondogatták tegnap, hogy milyen jófejek voltatok. Szóval gyertek máskor is! 

pg képe

pg 3870 napja

Gratulálok!

(én köszöntem rád szombaton a pataknál)

Felszerelések