Boszi72 futás

2013.09.28 Szombat, 06:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:14:00

Távolság

35 km Szint: 1600 m

Tempó

08:58 p/km (6.69 km/h)

Pulzus

Átlag
131
Minimum
85
Maximum
156

Edzésleírás

A héten egyik nap eszembe villant Dobogókő és rájöttem, T100 óta nem jártam arra. Aztán persze beugrott a krumplis pogácsa is a Matyi büféből...

Csillaghegyről indultam és a piroson mentem Dobogókőig. Kesztyűben, téli sapiban, hideg volt, na. Aztán kisütött a nap, ragyogott, az ég tiszta kék, felhő sehol, igazi ajándék. Azért nem izzadtam. Tölgyikreknél leültem a farönkökre uzsizni a napsütésben. :-) Lefelé haladva a völgy felől szarvasbőgést hallottam, nagyon közelről és hosszan. Óriási élmény, meg is álltam és csak hallgattam, nem minden nap adatik meg ez sem. Leérve láttam, hogy a rétet beborította egy lila színű, rövod szárú, de nagy szirmú virág, a nap sütött ezerrel, sehol senki, idilli környezet minden érzéknek. Tessék mondani, ez itt a mennyország!?!

Lefelé Dömösre köd fogadott, kis híjján kesztyűt húztam és nagyon barátságtalan volt ott minden. A hegyeket egyáltalán nem lehetett látni, azért reméltem, Dobin süt a nap. Felfelé haladva áttörtem megint a fénybe, a sugarak sejtelmesen törtek át az ágak között... Mire felértem, pont ott volt a busz, 5 percem volt beszerezni a búcsúfiát és már gurultunk is le Pomáz felé...

Futásügyileg tűrhető volt az ügy, jobban ment, mint korábban, Dobogókőn is futottam, igaz, lassú vagyok nagyon, majd jövőre... A pulzus nagyon alacsony volt, talán a hideg miatt. De ez mind mellkékes, élveztem a mai futást nagyon, ez a lényeg. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:14:00 35 08:58 6.69 1600 85 156 131
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

kkoos képe

kkoos 3913 napja

á de jó szombati program csókolom :)

gergő képe

gergő 3914 napja

ez a leírás szuper volt komolyan. még csettintettem is a végén. erre én is beneveztem volna :). az uzsizás meg a hab a tortán!

nedus képe

nedus 3914 napja

Jól van , ugye csak azért csinálod , hogy fájdísd a szívem !!  :)

Annyira , de annyira jó volt olvasni a soraidat , annyira átéreztem minden gondolatod...a sebeséggel meg ne is törödj !  Így is élvezed a dolgot , és talán ez a lényeg !!  Örülök , hogy boldoggá tesz ez Téged !! Hajrá Boszika !!  

 Ja , és a Pirosra megyek szúrkolni ( igaz , csak bringával ) , remélem láthatlak ! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!