zozo.m futás

2013.11.10 Vasárnap, 11:01:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:33:36

Távolság

21.28 km

Tempó

04:24 p/km (13.64 km/h)

Pulzus

Átlag
181
Minimum
0
Maximum
192

Edzésleírás

Tudás útja félmaraton


Jól kezdődött a verseny, attól függetlenül, hogy kb középről indultam. Sok embert kellett előznöm. A Dráva utcáig erről szólt a játék. Sokan bekezdtek majd szépen megelőztem. 

Sok szurkolóm akadt. Többek közt: Józsi, Miki, Dóri, Süni, Nóri, ha jól láttam Anita, Réka, Gyuri és Patrik, akivel nem sikerült verseny közben pacsizni, pedig gyakoroltuk. :) 

A Dráva utcánáll felfutottunk a járdára. Ott éreztem, hogy déli szél fúj. Nincs mese valahogy el kellene érnem a 200 méterre előttem futóbólyt különben, nagyon nehéz lesz. 

Nem sikerült így szembe szélnek köszönhetően egyből 4:30-n kívül mentem. Nyomni nem akartam, hogy beérjem őket, mert akkor azért készülök ki. 

Azért szépen lassan a Parlamentnél elértem egy kis bólyt, de nem véletlenül fogtam be Őket. Próbáltam beállni mögéjük, de 4:50 be mégsem futhatok. Írány el kell érni a nagyobbat. Így élre álltam persze az egyik testesebb máris beállt mögém. :P Félúton Gellért szállt ki előttem, nem volt jól. Gondoltam szólok Mikinek valahol itt van úgyis. A testesebb fickó a frissítóig bírta velem, majd lemaradt. Ezt követően ketten jöttek rám nagyon. Próbáltam beállni mögéjük, de ez már erősnek tűnt. 

Az elsőt egyébként 200 méter múlva visszaelőztem, Ő is megpróbált elbújni a hátam mögött, de nem bírta a tempót. A másik piros pólóban nagyon ment. Ő be is fogta az előttem levő bólyt. Én is szépen beértem a Petőfi híd lábánál, de ezek is felbomlottak, Így ott sem tudtam sokáig futni. Szépen otthagytam Őket.

Új célpont G. Vali. Biztos jó tempót megy az ELTE mögött voltunk. Beálltam feltöltödni, de ekkor ránéztem az órára éreztem a lassulást (5:00 kívüli ezrek). Akkor előzni kell. Otthagytam őket. A Lágymányosi hídra felfutva egy srác állt be mögém, Ő is megelőzött. (eddig ugye 2nél járunk, ha az elejét nem vesszük figyelembe). Elkezdett lejteni a pálya végre lehet hatékonyan futni, nagyokat lépni és nagyot haladni előre. Majd jött az emelkedős Könyves Kálmán. Valahogy szépen felfutottam, rengeteg autó volt jelen az útszakaszon. Jött az utolsó előtti kanyar. Elnéztem balra hogy állnak az építkezések.

Ekkor kb 3-an voltak előttem. Robit (E-B P.) sikerült befogni "nagy háznál" (=SOTE). A piros pólós srác elkezdte húzni a lábát, így ez sem volt nehéz feladat. Végül a sárgában futó (rubik kocka tulajdonosát kellett befogni) az utolsó 100-n. Sikerült. (Így 1 futó előzött csak meg) :) 

Nem lett PB sőtmitöbb ha jól tudom kb az 5. legjobb időm, de kb ez volt a terv is. A vége nem esett jól. Biztosan érzem ment volna jobban is, de az a rakpartos szakasz nem kellett volna. 

Elégedett vagyok! A Cél után két perc észhez térés kellett. Kicsit kerestem egy széket ahol le tudtam ülni. 

Köszönöm a szurkolást, és köszönöm, hogy fuuthattam ma is!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

toncsofia képe

toncsofia 3870 napja

Elégedett vagy, ez a lényeg! Gratulálok!

dilisuni képe

dilisuni 3871 napja

szívből gratulálok, jó volt ez a futásod is!!! Jövő héten még jobb leszel, ha az időjárás is úgy akarja ;)

toncso képe

toncso 3871 napja

 

    Szépen  felépítetted  a  Versenyedet.   Gratulálok  és  persze,hogy   egészségedre  !!!

galagyuri képe

galagyuri 3871 napja

Ezek szerint kifutottad magad! Az jo jel a jovo het elott! Addigra beepul!

bejcsi képe

bejcsi 3871 napja

Gratulálok, ügyes, szép! :)

kiscsoki képe

kiscsoki 3871 napja

Zsír! 83 perctől már nagyon vártalak. Jól felépíted a futásaidat! Egészségedre!  Gratula!

jrichard76 képe

jrichard76 3871 napja

:) jó volt a leírás. Igen, frankón lehetett így taktikázni. Szépet futottál, hajrá a jövő hétre!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 3871 napja

Gratulálok!

Jól láttad,én voltam.:)Szedted a lábadat rendesen.:)

Felszerelések

Nike Air Pegasus 27