LTimi futás

2013.09.08 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:24:50

Távolság

21.1 km

Tempó

04:01 p/km (14.92 km/h)

Edzésleírás

28. Nike Budapest Félmaraton - PB!!! (absz. 11. hely)

 

2 percet sikerült javítani a tavaszi időmön, míg a tavalyi Niken futotthoz képest (ami eddig a legjobb Niken futott időm volt) vmivel több mint 6 percet.

 

A reggel 'kalandosan' indult - ha nincs az a marha nagy szerencsém, hogy Apuék az ikerház másik felében laknak, és nem tűnik fel nekik, hogy 7-kor még gyanúsan nagy a csend nálam, akkor simán bukom az egészet...

Így viszont 1/2 óra alatt a kajálástól a cuccok összeszedéséig lerendeztem mindent (ez is PB ;)  ) és a Ligetnél már úgy szálltam ki a kocsiból, mint aki órák óta a versenyre hangolódik ;)

 

A rajt érdekesre sikerült, ugyanis az OB mezőnyét besorolták az 1-es rajtzóna elé, aminek az lett a következménye, hogy a rajt után nem sokkal belefutottunk a lassabb OB-sokba, és kerülgetni kellett rendesen...Gyakorlatilag a Hősök terén tudunk csak lábra kapni.

 

Jól ment végig, amiben nagy szerepe volt a rengeteg biztításnak, szurkoló ismerősnek (szigeti futók, gepárdok, barátok, Suhanjosok és még sokan). De azért a rakpartokat továbbra sem szeretem...

 

Nagyjából egyedül mentem végig, az elején, ill. a 10. km után álltunk össze egy-egy sráccal 2-3km erejéig. A biztos pont egészen a pesti fordítóig Matyi volt, aki az elején lehagyott, de látótávolságon belül maradt. A köztünk lévő távolságot igyekeztem tartani, csökkenteni. Ez jó is volt a Nyugati felüljáróig, ahol mint utólag kiderült Matyi kénytelen volt tecnikai szünetet beiktatni...



Úgyhogy onnantól már tényleg egyedül toltam be a végét. Nem 'haltam meg', teljesen rendben volt minden az utolsó métereken is :)

Nagyon nagy és pozitív meglepetés volt a számomra, hogy mennyien biztatnak, név szerint akár a pálya széléről, akár a mezőnyből :)


Ezúton is nagyon köszönöm!!!

 

Ja, és a nap történéseihez még hozzátartozik, hogy a félmaraton első 10 km-e is Pb lett...40,01-nél jobb időm nem volt még ilyen távon, igaz 10 km-es versenyen már évek óta nem indultam...

 

5 km-ek:

19,56

20,05

20,16

20,21

+ 4,12

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:50 21.1 04:01 14.92 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

lilla képe

lilla 4037 napja

Gratulálok!...és ne hagyd magad! (Utána le is ért a lényege annak, amit elmeséltél...és hát, ne hagyd magad! Annál te sokkal jobb futó vagy!) Nagyon jól mentél, és legnagyobb bánatomra nem nagyon lassultál :))))))))))), ...de azért bírlak :D!

Haanchee képe

Haanchee 4037 napja

Hű de gyors vagy, gratulálok, csak így tovább! :)

Hiver képe

Hiver 4037 napja

* * * * * :o)

NagyKata képe

NagyKata 4037 napja

Nem semmi Timi,gratula!!

TiGör képe

TiGör 4037 napja

Gratulálok, te vagy az új futós példaképem! No meg Lilla. :)

galagyuri képe

galagyuri 4037 napja

Gratulalok!:) izgalmas lehetett elotte (is)

borlali képe

borlali 4037 napja

Gratula Timi! Nagyon összeszedett voltál!

toncso képe

toncso 4037 napja

 

 Nagy  gratula:   ....szép  és  gyors  repülés  volt  !!!

toncsofia képe

toncsofia 4037 napja

Nagyon nagy eredmény!!! Gratulálok Timi!!!

runing képe

runing 4037 napja

Gratulálok Timi! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!