2013.09.01 Vasárnap, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Távolság

3 km

Tempó

20:00 p/km (3.00 km/h)

Edzésleírás

Matyival ma úgy döntöttünk, hogy gyermekvasutazunk egy kicsit. Először Hűvösvölgyből átmentünk Széchenyi-hegyre a gőzössel. Majd vissza is mentünk ugyanazzal János-hegyig. Itt azonban leszálltunk róla és sétáltunk egy kicsit. Túrának azért csak egy kis jóindulattal nevezhető.

A vasútállomástól felmentünk az Erzsébet-kilátóig. Ott egy kicsit pihentünk. Majd lementünk a piroson, illetve a szerpentinen a 22-es busz Szépjuhászné megállójáig. Innen már busszal és villamossal mentünk haza.

Az idő és a táv tipp. Mivel nem terveztünk nagy túrát, nem vittem magammal az órát és Matyi is elfelejtette bekapcsolni a telefonon a Sporttrackert. De elhatároztuk, hogy idén ősszel meg majd télen is, eljárunk rendszeresen túrázni. Ilyenkor úgyis kevesebb szokott lenni a program. :)

Ami az elmúlt pár hetet illeti, azt hiszem, el voltam átkozva. Egy hétig beteg voltam, beleértve a hosszú hétvégét is. Aztán pedig annyira összesűrűsödött a munka, hogy szinte csak aludni j jártam haza. Tudom, hogy ez részben csak kifogás és azt is, hogy futással jobban bírtam volna a stresszt. De ez most mégsem így jött össze. Nagyon remélem, hogy most már visszaáll a megszokott rend és a paksi versenyt végig tudom csinálni idén.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 3 20:00 3.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!