gafmon futás

2013.08.17 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Távolság

10 km

Tempó

07:00 p/km (8.57 km/h)

Edzésleírás

sikeresen leérve a depóba, ismét Tibi(ke) segítségével sikerült átöltöznöm..

(itt gondoltam először arra, hogy nekem is kéne egy normális tri ruha, a fene öltözködjön ennyit, alig bírtam magamról lerángatni a ruhát..)

Megbeszéltük mostmár csak iszok és eszem a sótablettát.Közben nem mondom meg, mit láttam a szemében, de én is nagyon örültem Neki, mert tudtam, hogy a nehezén túl vagyok...

(ja, bringakörön vittem magammal alaposan elsózott pogit, azt eszegettem..)

 

 Ismét felfutni a kaptatóra nem volt egyszerű, de nem is nevezném futásnak. Ahogyan a 10 kilire se mondanám, hogy tempófutás.. Mikor megláttam a pályát, majdnem szó szerint elöntött a sz.r...Itt is fel és le, épphogy felkaptattam egy emelkedőre, már láttam a következőt. Végig tűző napon, folyamatosan néztem az órát, a pulzust. (úgy emlékszem az átlag 170 körüli volt, a max elérte a 190-et)

Hogy szórakoztassan magam, felosztottam a távot 2x2,5 kilire, mert egy kör 5 kilis volt és számolgattam hozzá, hogy kb milyen tempóval haladok. Nem akartam 7 percen kívüli ezreket..

Közben még próbáltam rajtaszámról , arcról , ruháról beazonosítani a bringakörről a többieket. (főleg azokat, akikkel oda-vissza előzgettük egymást)

Fordító után zömmel csak lefele vezetett az út, és akkor megláttam Tibikét, ki mást? a frissítéssel. Rendesen meg is álltam, nem kapkodtuk el.. de egy qrva bokor nem volt a közelben...

Második körben ugyanígy, de már sokkal felszabadultabban, mert tudtam, hogy megcsinálom.

Ismét találkoztunk, ismét ráérősen elcseverésztünk, örültünk, dícsért..(de bokor azóta se nőtt ki..)

 

Nagyon élveztem, volt, hogy fájt, volt, hogy könnybe borult a szemem..

De az, hogy a célban hallom a nevem és várnak a szeretteim, felülmúlhatatlan. Mint kis hülyegyerek úgy örültem és ugráltam.

Csodálatos élmény és annak ellenére, hogy az össz időm 3:38 vagy mennyi (órás mérés volt,  még nem tudok hivatalosat), nagyon boldog vagyok..

 

 

/menni kell sokat, nem szarakodni, gyakorolni, keményen edzeni, nem picsogni stb- stb, de a nem túl jól sikerült UB és Nagyatád után ez most nagyon kellett a lelkemnek , fejemnek. Nem bújhattam senki mögé, csak magamra számíthattam a pályán, nem kereshettem kifogásokat.../

Végre kifogástalan volt a frissítés is..

 

 

update: 374 Fodor Mónika Budapest 1974   3:38:15  16/18

(végülis 26 percet eldepózgattam :D )

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 10 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

gafmon képe

gafmon 3959 napja

Köszönöm! :)

misk66 képe

misk66 3959 napja

most olvastam,gratulálok!!!

gafmon képe

gafmon 3962 napja

Köszönöm Sanyi! Imádtam :)

mata képe

mata 3962 napja

Na, ilyen egy pozitív hangvételű beszámoló ! Gratulálunk ! A középtáv és az IM is ilyen jó, csak tovább tart :) Csak így tovább !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!