gafmon bringázás

2013.08.17 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

45 km

Tempó

02:20 p/km (25.71 km/h)

Edzésleírás

Megúszva a vízbe fulladást, ráérősen botorkáltam a bringához. (csak amikor már észnél lettem, kezdtem el "futni")

Nem mondom, hogy nem lett hirtelen hányingerem és nem szédültem meg, de azért tömtem magamba egy fél banánt, meg pár falat szilárdat és gyorsan fohászkodtam, mert tudtam, most jön majd a neheze.

  Tibi(ke) segített depózni, és közben bíztatott--biztos látta, hogy már most kész vagyok..

A bringával egy kisebb emelkedőn kellett feljutni az úton  és már indultam is.

(mielőtt elkezdődött volna a verseny, vagy egy tucat helyről szerztem be infót a pálya szintet illetően. Alaposan be voltam szarva.. Mekkora a 12 % ?? )

 

Kis idő múlva egy kisebb bukkanó tetején megláttam a táblát, jó, akkor most szépen elkezdek visszaváltani, biztos a kanyar után lesz a meglepi.. Kiderült, innen lefele majd össze-vissza fel és le vezetett az út, nekem elég kanyargósnak tűnt. Visszafele volt két keményebb és hosszabb  emelkedő (mikor már a hegy lábánál szálltak le emberek és tolták a bringát. Mondtam magamban, baszki, megérkeztünk, mert itt is ki volt téve a tábla, és ez jóval hosszabb volt.

 

Szerencsére kedves szurkolók kiabálták, hogy már nem sok van az emelkedőből...

Az első kör így ismerkedősen telt, gyönyörű szép hegyoldal vett körbe minket, ez kárpótolt a nehézkes pályáért, az út minőségéért. Azért figyelni kellett rendesen.

 

Fordítónál rendszerint majdnem leborultam ( nem megy nekem a szűken fordulás) .

A kör vége előtt kiugrott Tibi(ke) az út közepére, jelezve, hogy hol vannak, mondtam: megállok. Ismét egy balul sikerült megfordulás és már ott is voltam.

 

Kész voltam, mint állat, tolták a számba a kulacsot, a paradicsomot,kérdezték milyen a pálya, mondtam kib.szott "jó", de élvezem, csak nem tudok enni-inni, mert nem merem elengedni a kormányt...(ezt még gyakorolni kell, de olyan kacskaringós és lejtős-emelkedős volt az út, hogy nem mertem..)

Így a majdnem teli kulacsokkal indultam ki a második körre. Már tudtam mi vár, így az élvezet és fájdalom is nagyobb volt :)

Majdnem végig mosolyogva mentem, leszámítva, mikor felfelemenet torzult az arcom..A második körben tekert előttem egy srác, rajtam meg olyan eufória ment végig, hogy teli torokból üvöltöttem a dalt, amit az MP3 játszott a fülembe. (Feel this moment)

Szegény tag, nem győzött hátra fordulni és nem azért meg megasztáros hangom van. Próbált szabadulni az érzéstől és tőlem.. :D

Tudtam hol engedhetem el a féket, majd 60-al feszengtem (majd meg is mondom Balázsnak, milyen bátor voltam :D, tudtam, hol fogok besz.rni és hol lesz mindjárt vége. 

Közben elkezdtem érezni térd felett a combomat, gondoltam ideje meginni a Mg-ot, hisz bammeg futni is kell még, de hopp, elvesztettem...

 

Beérve a második körről, le a bringáról és lefutni a depóba hihetetlen nagy öröm volt. ..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 45 02:20 25.71 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

gafmon képe

gafmon 3959 napja

Köszönöm Tibi! :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3959 napja

Gratulálok,ez kemény pálya volt,igen technikás,de megoldottad szépen:-)

Egs!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!