tomcsi futás

2013.08.22 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

16 km

Tempó

06:34 p/km (9.14 km/h)

Edzésleírás

azé mucáj volt futni is...be is öltöztem, térdvédő meg minden...nem szaggattam az aszfaltot, ennyi (se :-)) esett jól...vízhólyagom érdekes lett...hogy ez a bicajtól-e vagy a futástól nem tom...jöhet a napi limit 2 sör, szigorúan este...Wernesgrüner...mer találtam egy rekesszel itthon :-))

komcsi, le volt takarva ruhával, aszittem üres rekesz...vasárnap seprés van...duplának lűttek, Andi nagyon úgy fest megy...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 18 05:50 10.29 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3915 napja

az úszópálya és a futópálya szimpatikusabb mint Atádon, kisebb emberközelibb...a bicaj meg hiába kisebb, de sok a lassítás, kanyar, fordító...Orfű-i jobb már akkor, körpálya, még ha szint is van benne...

tomcsi képe

tomcsi 3915 napja

Köszi!

a Család vele lesz, ha hazajövök én is...ha több időt leszek esetleg elindulok, de ez nem valószínű!

van a pálya mellett faház, az lesz a főhadiszállás...ha bicajt letudja reggel 5-ig, a futást már kirázza a kisujjából...megadtam neki a taktikát :-)

a víz is hideg lesz, neoprén is kell...sok minden van még szervezés alatt...

mata képe

mata 3915 napja

Mozgósítsd az egész családot Andi frissítésére. Mindig legyen a pályán valaki, aki frissíti, legyen elég váltóruhája, meleg ruha is, több futócipő. Vigyetek rengeteg kaját, hogy jusson a frissítőnek is. Legyen nagyon erős fényű biciklis lámpája, futáshoz fejlámpája. Vigyetek gyógyszert mindenre, fejfájás, napszúrás, darázscsípés stb.

Bocs, ha okoskodásnak tűnik, de tavaly Orfűn volt rá példa, hogy odajött a versenyző pár sportszelettel, meg pár sörrel. A feleségét mi öltöztettük, mert éjszaka is ott állt volna rövidgatyában, mi vittünk neki kaját, mert nem mert elmozdulni a pálya mellől. Egy másik versenyzőnek nem volt lámpája a bicajon.

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!