kipage futás

2013.07.27 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:28:00

Távolság

4 km

Tempó

07:00 p/km (8.57 km/h)

Edzésleírás

Záró szám a  futás. Sajnos a zseléket kicsit elszámoltam a nagy meleg meg a plusz 40 percnyi bringaidő miatt végülis több fogyott jóval a tavalyinál, az utolsó bringáskörben már a futásra tartogatott zselépakkot kellett megkezdenem. A depo gyorsan ment, felrántottam a cipőm és uzsgyi. A futópályára kiérve aztán fejbevágott a meleg, a katlanon nem is emlékszem hogy jöttem át. Az első kör vége felé aztán elkezdtem szédülni és elég erős hasfájás jött ökölődéssel kombinálva. Leültem egy 10 percre meditálni, bevertem egy hideg kólát de nem segített sajnos, elkezdett rázni a hideg is így végül kiálltam a versenyből. 

 

Utólag lehetne elemezni mit szúrtam el, egyedüli hiba volt a többlet reggeli, azt nem kellett volna. Minden más úgy ment mint tavaly meg tavalyelőtt, de a meleg most kifogott rajtam. Ja meg persze az edzés és versenykm-ek az idén kimaradtak, konkrétan csak a Balatonmanon tudtam végigmenni, Orfűn kiálltam sérülés miatt, Szombathelyre egyéb elfoglaltság miatt nem tudtam menni, Füredre szintén, Kaposvárra sem sikerült eljutni, így végül a tények ismeretében nem csoda hogy ez lett belőle. Van egy bizonyos élvezeti érték amit még ép tudattal ki lehet bírni, ha fáj akkor még nincs értelme kiállni, de amikor már a tudatot fenyegeti a történet na akkor feladni tudni kell. :) De sebaj, majd jövőre..  

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:28:00 4 07:00 8.57 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

snatch képe

snatch 3990 napja

Nincs veszve semmi! Tudni kell még döntést hozni, régen rossz, ha olyan állapotba kerül az ember, hogy nem tud dönteni, azt másnak (mondjuk orvosnak) kell megtennie.

Megvan a motivációd jövőre! Hajrá!

Daniloo képe

Daniloo 3990 napja

Fel a fejjel!
..és ahogy a tojásfőzőben megbeszéltük, majd jövőr revans!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!