tomcsi egyéb

2013.07.07 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

15 óra 00, a verseny vége...Ádi törtkörben volt, kiszámoltam hol lehet és kb ott is volt...egyéni csúcsot ment, ami mindenképp jó eredmény...510 km környékét...1. naptól megismerkedtünk Charlotte Vasarhelyi-vel, nagyon nagyot küzdött és ment is, Kanadai csúcsot 72 órában, 410 km környékén, az uccsó 3 napra lesérült és valszeg el is fáradt, de gyalogolt végig...hihetetlen volt...de Ádi is frankót ment...szép díjátadó volt, mindenki kiadta a maximumot...talán a legnívósabb eredmény a fiú 24 órás volt, 220 km

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3961 napja

utaztunk étre 120 km-t, de szép volt :-)

csizma talpához...homok, nap, meleg...

alouette képe

alouette 3961 napja

hát igen...nyaralásnak enyhén szólva megterhelő, ha jól emlékszem Basilikata-ban tenger sincs, csak hőség...ja meg hősök...a versenyzők, no meg ti segítők! :)

tomcsi képe

tomcsi 3961 napja

no itt még nem volt vége, csak betojt a gépem :-)

tehát vártunk Ádival a végén, egy matricát adtak azt kellett leragasztani, amit Ádi az istennek sem akart elpazarolni...de elég csúnya felhők jöttek...próbált meggyőzni elkerül, én láttam lótúrót :-)

mondom én elindulok befelé, egy frissítő sátor volt a közelben...no akkor leszakadt az ég...jégeső, szélvihar...de a matrica megmaradt... :-))

tehát összességében jó volt látni őket, de csak kísérni tuti ennyit nem fogok utazni...még versenyezni is necces...

alouette képe

alouette 3961 napja

welcome on board again :)...Ádinak grat, nektek hatalmas elismerés a segítségért...no meg látom, ti se henyéltetek közben, grat a héthez! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!