yoyo futás

2013.06.16 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:29:00

Távolság

36 km

Tempó

09:08 p/km (6.57 km/h)

Edzésleírás

Börzsöny Trail

Elfáradtam elkavartunk  ,sok vót az emelkedő is  ,pedig csak 1584 a szint . Olyan részeken ment ahol még nem is igen jártam,vagy ha igen BÉ akkor ott este volt ,A Nagy -Mána  nagyon megkérte az árát,azt hittem soha nem érek fel . A Sasfészek -bérc,és a Nagy-Mána bérc hát jajj ,na ez valami mesebeli volt , utána pepével taliztunk egy elágazásnál  terelt,és szurkolt ,mondta ,hogy cillagom jól futható rész jön.

ki is használtam :)

Hamarosan rátértünk egy csodálatos "szintútra " a nevét nem tudom,de volt egy boltíves kő ami alatt átmentünk Oltár-kő ? na innen spuriztunk tovább Anitával ,ő elől  futott ,majd begörcsölt lábbal leült ,én meg mögötte  épp felnyaltam az avart , jó nagyot estem a  sima, szinte  sétányszerű úton ,tényleg jól futható rész :) egy kő repitett el a francba ,A lábszáramat elintéztem horzsolással néhány lila foltal,megint  igényes leszek a fehér szoknyámba :))


NH Hegy véééégre eljött már épp ideje volt,de ugye még át kellett menni a Csóványosra .  Hát szakadjak,meg hogy megálltam felfelé még a belegyaloglásba is . azt hittem kiugrik a szivem annyira vert.

Na felértem végre ganki tartotta a dugókát ,innen már majdnem végig lefele . Három barátnál még Emeséék szurkoltak,kolompoltak ..De jó volt ,innen már lefele , aztán nagy meglepire  nyaffot beértem a röviden bele rakott még vagy 5-6 kilit ,így majdnem együtt értünk célba . 

Szintidőn bőven belül voltam, de mondtam,hogy nekem ez most untig elég volt a meleg is ütött,bár volt eső,és dörgés is .a gulyás finom volt,és tombola is volt,de a 13 as nem hozott szerencsét hiába a szülinapos szám. pedig elég gazdag ajándékok voltak .

 

utána összepakoltunk,és irány az uszoda,szauna,és gőz ,Köszönöm Juditkám a napot isteni volt az vége  :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:29:00 36 09:08 6.57 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Blue képe

Blue 3986 napja

Mindig a jól futható részekkel van a baj! :)

Aztán itt megkérdezem,de már tudom a választ! :)  :hogy jővő héten merre csavarogsz majd Yoyoka cillagom? :)

Gratula! :)

lbtibsz képe

lbtibsz 3993 napja

Kicsit napszúrásos beszámoló volt "cillagom", de biztos azért is értetlenkedem, mert nekem a Börzsöny nem túlságosan ismerős, alig-alig jártam ott. De ugye szép volt?

Sárcipő képe

Sárcipő 3994 napja

Jó voltál yoyoka! Majd a hét végén az Alpokban nem lesz ekkora meleg! Hajrá :-)!

nyaff képe

nyaff 3994 napja

Én is gratulálok még egyszer!

remélem a futáson kivül azért a kocsis elkavarásokat sem bántad, végül is mindenhova csak megérkeztünk, ráadásul időben is, legközelebb meg már tudni fogjuk merre is menjünk. Sőt, a leckét is megtaláltam, engem többet a sárgáról le nem hajtanak, tapadni fogok rá, nem kell több plusz kili a terepen, mert az nagy szívás, meghagyom másnak :)

Köszönöm a kedves-kellemes társaságot!

Tessék pihizni, aztán jövő héten belecsapni a lecsóba :)

 

 

ganki képe

ganki 3994 napja

Gratulálok Yoyoka!  Ki is találtam, hogy Csanya vegye fel a repertoárjába a Bikramfutást, olyan szauna volt a végén az erdőben. Ápolgasd a csülkeidet, jövő héten megyünk a hegyek közé!

kkoos képe

kkoos 3994 napja

Tényleg nagyon szép helyeken jártunk, jó kis fitnessz volt na .)

gergő képe

gergő 3994 napja

jó volt ez yoyoka, ebben a melegben, jó kiadós fitnessz :) egs és gratula!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!