dilisuni futás

2013.06.11 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:29:00

Távolság

16.3 km

Tempó

05:28 p/km (10.99 km/h)

Edzésleírás

Cseresznye-Magnum fagyi-főtt kukorica... ez a hármas nem nyerő 1-3 órával az edzés előtt. Kicsit késtünk a gyomrom miatt, aztán az edzés eleje/közepe is ennek jegyében telt, a bemelegítő körökben sétáltam is, annyira kavargott minden...
aztán valahogy letudtam a 4x1000, 3x2000, +lépcsőzés feladatsort, de nem mondhatnám - a társaság nagyszerűsége ellenére sem -, hogy minden percét élveztem. :)

Pedig még Toncsi is befutott az edzés közepére, de nem tudtunk hosszasabban beszélgetni, mert szigorúság van... és feladatok ;)

Azt viszont megállapítottam, hogy a sok hosszú futással (és idén szinte 3-4 hetente van valamilyen ultraversen, Fehérvár, Sárvár, UB, Kecskemét, Pécs, Szombathely, Velence, Almádi...) sokat vesztettem a télen megszerzett gyorsaságomból, de az majd állítólag visszajön, ha újra ráállunk ezekre. De idén az elsődleges cél a hosszútávú állóképességem növelése, az ultraversenyeken való erősödés...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:29:00 16.3 05:28 10.99 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

caribe képe

caribe 4001 napja

Egyetértek az előttem szólóval, főleg a cseresznye és a tejes fagyi nem túl jó kombó, amit még egy kukoricával lerögzítettél. De ettől függetlenül szép volt ez, a gyorsaságod biztos, hogy megvan, emiatt ne aggódj, de mivel a hosszú futásokra koncentrálsz, így az erődet be kell osztani. Egészségedre :)

Haanchee képe

Haanchee 4001 napja

Jajj, az össze-vissza evést már illett volna megtanulnod, hogy futás előtt nem szabad. :) Amúgy meg egészségedre, a futást és a kajákat is. :P

toncso képe

toncso 4001 napja

 

    Csuda  egy  hely,  ez  a  Stadion -  kör...... meg  a  környéke  is.     Én  nem  láttam, hogy  vesztettél  volna  a  gyorsaságodból.

        Egészségedre  !!!

Levicopter képe

Levicopter 4002 napja

Csak keményen !! :)) Kecskemétre nem megyek. Velence,Almádi,Debrecen : szépen berakták egymás után a vesenyeket !! Na ezekre sem megyek: hanem szept. 15. Vár a hármas. Mivel szept 1.-én jövünk haza 2 hét egyiptomból, ahol egy métert se fogok futni. Nem vállalok utána semmi nagyon hosszút: Almádiba mentem volna 12 órázni,de akkor van a V3 és nekem a szívem egyik csücske.Tudom , hogy nem örülsz neki,de ésszerűen nekem így jó.Inkább az edzéseket nyomom meg.Viszont le kéne most már ülni dumálni, a jövő évi tervek miatt ( is) !!!

mjoci képe

mjoci 4002 napja

A malacnak nem lett baja a csomagtartódban?:))

A résztáv végét jól megpörgetted, én nem mondanám, hogy lassú vagy.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!