julcsi futás

2013.06.07 Péntek, 20:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

11 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Már szerdán meg csütörtökön is gondolkoztam azon, hogy elmegyek átmozgatni egyet, de vagy nem fért bele az időmbe vagy olyan zombiként értem haza, hogy semmi kedvem nem volt még futócipőt húzni aztán meg  katasztrófaturistákat kerülgetni mindenfelé.

De ma má muszáj volt menni, vasárnapig kicsit fel kell rázni magamat. Ami őszintén szólva nem lesz egyszerű, mert még mindig érzem a combomat. Nem szokott soga ilyen hosszú utóhatása lenni a futásaimnak. (Még az ultrák után sem volt ilyen soha). Persze itt most sokat is futottunk, meg gyorsan is, ez a kettő így együtt azért betett kicsit. De vasárnap mindenképp megpróbálom a maximumot hozni, már amennyi épp kitelik tőlem...

Van még valami, kicsit nem ide tartozik, de valamelyest mégiscsak. Tudjátok, a mi házunk Esztergomban 3-4 utcára van a Dunától. Ugyan még sose jött ki olyan messzire a víz, de most komoly a veszély. Anya a hét eleje óta aggódik-esélylatolgat, vajon mi lesz, elönti-e a házat a víz, pakoljanak-e, akkor is ha felesleges, mi legyen a bútorokkal, amik nem férnek fel az emeletre...Végül írt egy levelet az esztergomi futós levlistára, hogy tudna-e esetleg valaki jönni segíteni a bútorpakolásban, és azonnal záporoztak az emailek, hogy persze, természetesen, még szép hogy. Így akármi is lesz, a bútorok már biztonságban vannak. Én nem is tudom, ki mindenkinek kell megköszönni, Béla, Dunai Laci, Gerdyék, esetleg még jó páran? Mindenesetre én is innen, messziről is nagyon hálás vagyok nektek a segítségetekért!
Aztán az is példaértékű, hogy összefog a város. Nézem a szeretgomon, facebookon, hogy mindenki kinn van, a levlistán olvasni, hogy már nincs elég munka, annyi az önkéntes. Még a 8-10 éves unokatestvéreim is a gátnál vannak homokzsákot pakolni, anyáék is, amikor épp nem a lakást mentik, 2 utcával arrébb homokot lapátolnak. 
Lehet, hogy ez lenne a természetes, de ismerve Esztergom elmúlt pár évét, inkább meglepődéssel, de nagy boldogsággal-büszkeséggel figyelem az eseményeket. Már-már bánom, hogy nem vagyok otthon a hétvégén, még akkor is, ha ezer könyv, felcsvart szőnyegek és bezsákolt ruhák közt kéne meghúznom magam a szobám egy még nem teljesen elbarikádozott szegletében.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 11 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

MBalazs képe

MBalazs 4042 napja

Hát tényleg jó érzés volt megélni a városban ezt az összefogást. Mindenre kiterjedt, és a védekezés is nagyon jól sikerült szerintem, eddig úgy néz ki, eredményes lett.

Majd a "rendrakás" lesz még hasonlóan embertpróbáló feladat.

Gigom képe

Gigom 4043 napja

11 km-es átmozgatás??

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!