zozo.m futás

2013.06.05 Szerda, 18:01:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:15

Távolság

11.46 km

Tempó

05:31 p/km (10.87 km/h)

Edzésleírás

Elmaradt az órám? - vagy mégsem. Egy biztos nem voltam ott, hanem futottam. Egy kicsit ideges is voltam a kérdés miatt, de megfogadtam nem engedek. 

Kicsit kiszellőztettem a fejem. Írány a rakpart mennyire futható. Tímár u. ki. Ott a görzenálnál el, máris látttam, hogy elöntötte a víz egy kb 6 métert. Ahogy nézem a járdán nem annyira vészes. Megszólal Szasza, ha átfutok lekap a fényképezővel. Nemes ajánlat, de inkább át a korláton a járdára és keresztül a vízen. A kicsinél nagyobb volt a víz, ezáltal egy kili után már vizes volt a cipőm és a zoknim is. Onnantól viszont nagyon jól futható volt a pálya. Elfutottam egészen az Erzsi hídjához. Azt hozzá kell tennem a Margittól egészen a Böbéig kicsit necces volt a futás, a sok bámészkodó miatt. 

Meglepődtem, hogy azért a kelleténél jóval több futóval találkoztam ezen a szakaszon. A víz még nem olyan magas, volt már ennél feljebb is. Visszafelé, amikor elhagytam Margót, olyan jó volt a rakparton futni és szinte mellettem volt a Duna. ááá Nagyon ritka és gyönyörű pillanat volt. 

Ma ennyi jutott mára. Kicsit izgatott a téma, hogy a reggeli edzéseim a héten elmaradnak és be kellene pótolnom az úszást. De kicsit gyors a sodrása a folyónak.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:15 11.46 05:31 10.87 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 4028 napja

árral szembe semmiképp ne ússz!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!