Boszi72 futás

2013.06.01 Szombat, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

17:42:57

Távolság

95 km Szint: 4832 m

Tempó

11:11 p/km (5.36 km/h)

Edzésleírás

Mátra 88.

A bal combom mindent megtett, hogy kudarcba fulladjon ez a nap. Péntek reggel - bár voltam dokinál - a lépcsőkön nem tudtam fel- vagy lelépni, így már azon voltam, önkéntes pontőr leszek valahol a túrán, ahol hasznomat látják. Végül úgy döntöttem, még egy próbát teszek és 4-kor már a csontkovács kezei alatt voltam. Este leutaztunk Dórival és Speróval, ők nagyon készültek és lelkesedtek, én inkább szorongtam. Odaállok, aztán meglátjuk, mi lesz. Persze alig aludtam pár órát.

Az elején darabos mozgás, tudatos és tudat alatti óvatosság jellemzett, a lábam éreztette magát. Jucival próbáltam menni, tavaly jól bevált a közös haladás és Juci nagyon jó társaság, ráadásul itt a teljesítés a cél, nem versenyzünk. Végül Hidegkútig együtt mentünk. :-) A lényeg, a lábam az óvatos bánásmódra jól reagált, és én is igyekeztem minden másra figyelni, mint rá. Egyre jobban bemelegedett, komoly fájdalmat nem okozott, bár  a lejtők nagyon cudarul mentek, tyúklépésben. Lassan haladtunk, de stabilan, egyikünknek sem volt holtpontja. Egyre jobban ment a futás, egy idő után a főbb területeken - igaz beragasztottam - semmilyen fájdalmat nem éreztem. Juhéééj! Féltávnál tudtam, hogy meglesz ez! Hidegkúttól egyedül indultam, bár féltem a végétől, de se vaddisznó, se eltévedés nem veszélyeztette, hogy beérjek.

Majdnem 1 óra plusz a tavalyihoz képest, ami a körülmények tekintetében nem rossz, s persze jó kis sár volt, nem tette könnyűvé a haladást. 

Továbbra is nagyszerű túra, semmit nem ettem a saját cuccból, csak a pontokon kirakott finomságokból frissítettem. A masszázs a célban egyedi és jó volt, gondoltam a látottakból, ez még sokat dobhat az állapotomon és hallgattam a megérzésemre. A gps sajnos feladta 72kilinél a mérést, így pontos adatom nincs. Egy minimális keveréssel megúsztam idén és úgyan úgy élveztem a Mátra 88-at, mint tavaly. Sokan jóval előttünk haladtak és végeztek, de nem zavart, kellett ez a teljesítés a lelkemnek. A testem is jól reagált, úgy tűnik a lábam jobb, mint előtte volt, egyáltalán nem érzem a nyilalló fájdalmat, de azért még várok a biztosra.

Megvan a harmadik 88-as teljesítés, jövőre már tényleg illene egy 115-ös követ tenni a gyűjteménybe.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
17:42:57 95 11:11 5.36 4832 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

nedus képe

nedus 4029 napja

Megint hatalmasat küzdöttél-főleg Őnmagaddal !! Gratula !!  

Vigyázz magadra !

ganki képe

ganki 4030 napja

Őszintén szólva egy lukas garast nem adtam volna érted. De szívből gratulálok és örülök hogy sikerült!

B.Bandi képe

B.Bandi 4031 napja

Gratulálok! Remélem jövőre már a 115-ös kövek közül fogsz válogatni. :-)

yoyo képe

yoyo 4032 napja

Boszika pont így vagyok én is 3x,voltam de még mindíg csak a rövid vagy a közép távon,,de úgy látom 55  táv már nincs is,így a 2010 es kő  nekem már erekje :) 115 ös meg sose lesz :P

gratula nagyon néztük ám a kivetitőnéjszaka ,hogy merre vagy ,a grafikonon szépen haladtál ám;) sajna már mi is kornyadtak voltunk így haza jöttünk . Jövőre már járna neked egy nagy kő :)

gergő képe

gergő 4032 napja

na ennek szívből örülök! egészségedre, jó kis napod volt! gratu!!

kkoos képe

kkoos 4032 napja

gratulálok Ildi, jól bevitted a bal lábad az erdőbe :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!