Boszi72 futás

2013.05.26 Vasárnap, 06:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:36:00

Távolság

27.23 km Szint: 1240 m

Tempó

07:56 p/km (7.56 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
77
Maximum
166

Edzésleírás

Megint fájt a bal lábam, így nyögve-nyelősen indult a dolog, de mivel csak sugárzó fájdalom, mentem. Alulcsipogás, sebaj, legalább az izmok mozognak, ha a keringés nem is dolgozik. Rájöttem, hogy felfelé a legkomfortosabb a haladás, ezért szintes pályát mentem. VNY - Újlaki hegy - Hűvi - NHH - János-hegy - piros, majd piros+ és vissza.

Az elején többször megálltam, aztán egyre ritkábban. Lefelé szenvedtem és a síkon is örültem ha épp 6 perc alá sikerült vinni a tempót. A második felén már jobban ment a futás, csillapodott a fájdalom.

Már épp hazafelé tartotam, mikor először Pállal találkoztam Szépjuhásznénál, aztán NHH-n Szabó Gabi jött egy ismerősével. Beszélgetni kezdtünk és végül velük tartottam FGY-hez, hogy az előírt időm is meglegyen (terv szerint Hűvinél buszra szálltam volna). Érdekes, de ahogy összefutottunk eltűnt a fájdalom és simán tudtam nyújtani a lépéshosszt, gyorsultam. Tudom, nem magamra figyeltem és ez volt a megoldás! Addig inkább alulcsipogtam, de innentől már felül is elég gyakran. :-) Nagyon élveztem a közös futit, főleg, hogy szembetalálkoztunk Krisszel és Atesszel, úgyhogy az alibim is egyben meglett a Mester előtt. :-) Végül megint jókedvűen zártam a futást és a lábam jobban van, mint előtte. :-)

Nettó idő, az emelkedőket joggoltam végig és meglepően könnyen ment a dolog, csak Gáborékkal volt néha kis belesétálás, dehát egy gepárd mellett csak liheg az ember. :-) .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:36:00 27.23 07:56 7.56 1240 77 166 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

kkoos képe

kkoos 4039 napja

Örülök, hogy a végére jó kedvűen végezted a futást, lehet sokszor túl sokat foglalkozunk magunkkal, jó hogy ebből sikerült kimomozdulnod. Köszi a biztató szavakat, én is érzem hogy erősödtem, csak fejben még kicsit le vagyok maradva :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!