2013.05.11 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:54:00

Távolság

23.63 km Szint: 500 m

Tempó

07:22 p/km (8.15 km/h)

Edzésleírás

IV. Borvidék Félmaraton, Szekszárd. Végül ez lett az én Atom100(+)-om első állomása. Egyben ettől féltem a legjobban. Most mégis úgy érzem, hogy jövőre is itt a helyem. :)

Apával, Takyval és Tamással rajtoltunk. Az első kis kört együtt is futottuk végig. Bár én pár lépéssel mindig a fiúk mögött maradtam. Az első lépéstől kezdve próbáltam egy kényelmes, egyenletes tempót futni. Amolyan "így a világból is kifutok" tempót. 8 vagy 9 kilinél Taky és Tamás kicsit megléptek. Utóbb kiderült, hogy éppen csak a látótávolságból kerültek ki.

Apa azonban hűségesen maradt mellettem. Ez megduplázta az erőmet. Ha ő itt marad mellettem, akkor nem lehet bajom és már csak azért is okosan kell csinálnom. :) Így a második nagy kaptató felénél a lassú kocogásról inkább tempós gyaloglásra váltottam. És innentől minden nagyobb, hosszabb, meredekebb emelkedőt gyalogoltam. De a többit kocogtam, futottam, ahogyan tudtam. Síkon kifejezetten tempósnak éreztem magam, de lehet, ez csak a látszat volt. :P

5-6 kilinként ettem egy energia bogyót és persze minden frissítőnél ittam. Na, nem fröccsöt, azt nem mertem. :P Meglepően gyorsan teltek a kilik. Egyszer csak ott volt a kilátó, aztán pedig a cél. Persze, közben eltelt 3 óra. De még most is fülig ér a szám.

Jó volt a verseny, minden egyes emelkedőjével és lejtőjével együtt. Két napja még nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de azt hiszem, jövőre is itt a helyem. :$

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:54:00 23.63 07:22 8.15 500 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

tandi képe

tandi 4047 napja

Örülök, hogy jól sikerült! Csak megérte az a dombozás! :-) Gratula!

posztizoli képe

posztizoli 4048 napja

Igen...remélem, jövőre ujra Borvidék:)) Ezt nem lehet kihagyni!! Ez már annyira kegyetlen:))

Felszerelések

Nike Pegazus 28+