Boszi72 futás

2013.05.11 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:20:40

Távolság

60.55 km Szint: 1910 m

Tempó

07:17 p/km (8.24 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
92
Maximum
0

Edzésleírás

T100

Nem úgy sikerült, ahogy terveztem. Jót akartam futni - kizárólag magamhoz képest - de Visegrádnál kiszálltam. Már 20km környékén éreztem a bal vádlim, a pontnál beragasztottam, aztán még egy tapasz került rá, majd egy harmadik. Egész jól ment az eleje, Dömösre a tavalyi idővel értem le, de éreztem, hogy a lábam nem OK. A vádli után a jobb combom is fájni kezdett a combtőtől kezdődően, de azért haladtunk. Dömös után jött egy kis behalás, kifutott belőlem az erő és persze a lábfájás is aggasztott. Mivel Speróval együtt futottunk, Vadálló-köveknél megmasszírozta a vádlim, akkor már csak egy részen fájt, a masszírozás jót tett. Az erőtlenség maradt, jött egy enyhe hányinger, telítettség érzet a pocakban, késleltetett érzékelés. Régen voltam ilyen mélyponton. Sok gyaloglás, Speró előrement Kisrigóba levest kérni, én meg alig vártam, hogy odaérjek. Itt már megfordult a fejemben a feladás, de csak átfutott a gondolat a fejemen. Szegény szüleim kétségbeesetten nézték, ahogy falom a levest, a combom Speró, a vádlim Pepe masszírozza s mindeközben a fájdalmak miatt látványosan grimaszolok. 2 leves után gyömbérteával a kezemben elindultunk Speróval. A fejem tiszta lett, a vádlim működött, de a combom keményen ellenállt minden jobbító szándéknak. Az aszfalton megint beállt a vádlim és a combom, nem szégyenlem, még egy kis sírás is rámtört... Pont előtt kb 500 méterrel olyan ájulás előtti rosszullét tört rám, hogy le kellett ülnöm egy lépcsőre, Speró hűtötte a nyakam, de tudtam már, hogy nincs tovább. Begyalogoltunk a pontra, innen Speró végre futhatott a saját tempójában (előtte nem tudtam elküldeni, nem hallgatott rám).

Soha ilyen könnyen nem tudtam elengedni egy versenyt, cseppnyi rossz érzés sem volt és nincs most sem bennem. Nem tudom az okát a rosszullétnek és az izom problémáknak, hiszen normálisan frissítettem és vittem be az ásványi anyagokat. Nem tudtam volna begyalogolni Kisrigóba, így nem volt más út. Nem tudtam megfutni, amit szerettem volna, de még ez sem izgat nagyon, inkább a nyár 2. felében szeretnék jól szerepelni, addig még javítunk, amin lehet. Az mindenesetre látszik, hogy az idei felkészülésemben történt negatívumok hatnak az eredményekre, de ezeken még bőven van idő korrigálni.

Mivel úgy tűnik, minden páratlan T100 sikerül csak jól, ezért jövőre kénytelen vagyok megint rajthoz állni. :-)

Örök hála és köszönet elsősorban Sperónak, ő mindent megtett, hogy sikeresen célba érjek és kitartott mellettem avégletekig. Köszönöm SK-nak a fuvart Kisrigóba és Futóbogárnak, amiért onnan a célba szállított, nagy segítség volt. A szervezőknek is köszönöm az áldozatos munkáját és persze a célbaérkezőknek nagy gratula!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:20:40 60.55 07:17 8.24 1910 92 0 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 4053 napja

Dobogókőről lefele nagyon jó temóban jöttünk, akkor nagyon egyben voltál, aztán lent megálltatok, majd később újra beértetek.
Vadállóköveknél ismét megálltatok, akkor láttam, hogy nagy a baj, de aztán amikor nekiindultatok megint nagyon szépen jöttetek. Viszont amikor a  Kisrigó előtt szinte sík terepen azt mondtad, hogy gyalogolnod kell, akkor már csak abban reménykedtem, hogy a Kisrigónál rendbe tudod hozni magad. Sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon szurkoltam neked.
Ez most így alakult, de ha jól értettem, akkor még idénre nagyon-nagyon szép terveid vannak, azokat be fogod húzni!
Számomra (egyszerű aszfaltos futónak) nagy élmény volt veled és Speróval futni egy kis időn át.

papamaci67 képe

papamaci67 4053 napja

Kár érte. Leginkább azonban nem a feladás, hanem, hogy - ha jól értem - nincs tanulsága a történetnek ... Lehet, hogy az a tanulság, hogy néha vannak tanulság nélküli történetek. Vagy csak nem értjük meg az üzenetet.

 

kkoos képe

kkoos 4053 napja

Boszi fel a fejjel, a szorgalmadról bárki példát vehet. Nagyon jól állsz hozzá a feladáshoz, én nehezen tudnám feldolgozni hogy ilyen tempóval fel kelljen adni, pedig van amikor ez a helyes döntés. Kívánom hogy sikerüljenek a terveid. Pihend ki magad!

pátyalso képe

pátyalso 4053 napja

Sajnálom,hogy most nem sikerült,de állsz még a dobogó tetején ,ebben biztos vagyok !

nedus képe

nedus 4053 napja

Tudjuk , vannak ilyen napok , és vannak ilyen futások !!  Te tartod mindig bennem a lelket , és azért mert nagyon erős vagy !!! Ezt most elfeljted , kipihened és futsz még az idén sok fantasztikusat !!  Hajrá Boszika !! Melleted vagyunk !!

lapiszorny képe

lapiszorny 4053 napja

Fantasztikus vagy ....megvolt Benned a kellő erő , ahhoz hogy el tudd engedni .....
nagyon jó tempót tolál ....!!!!

gergő képe

gergő 4053 napja

bírom ezt a pozitív hozzáállást. ebből látszik, hogy jól tetted! és igazad van, lavaredo, tds, sok erő kell oda! azért így is jót mentél!

ganki képe

ganki 4053 napja

:( Jaj, úgy sajnálom. Pihenj egy nagyot, aztán minden jóra fordul, meglásd!

yoyo képe

yoyo 4054 napja

boszikaaaa .. Hát nálad is Visegrád  lett a vége  ? :( én is ugyan így engedtem ela  tavalyi   versenyt ..mondjuk nekem akkor már probléma volt. 

Nem is tudtam,hogy feladtad,csak a célban mikor érdeklődtem utánad.gondoltam ám rád sokat kis magányomban,hogy már biztos bent vagy,de jó neked . pedig most lehetett volna egy jót menni,ideális volt a körülmény. A lényeg,hogy nem bánod,én nincs rossz érzés benned,és a sérülésed sem lett rosszabb,sok lett volna még nagyon onnan ,ilyen lábbal. Gratulálok Nagyon,mert nagyon jó kis időt mentél még így is !Mielőbbi jobbulást ! ittam ám a gyömbér teát ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!