zozo.m futás

2013.05.05 Vasárnap, 07:21:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:58:05

Távolság

22.42 km

Tempó

05:16 p/km (11.39 km/h)

Edzésleírás

A tegnapi táv lefutása más tempóval. Elindultam a sziget felé, de úgy gondoltam, van idő bőven, hogy a Rómain fussak így a lehajtónál továbbhaladtam. A Népfürdő utcáig előkészítettem a lábaimat a futásra, mely vagy még 3 kilin keresztül melegedett. Utána tudtam csak  5 perc körüli ezreket tolni. Viszont nem volt könnyű, gondolom a meleg is rárakott egyet. 


A népsziget után a hídon elkaptam egy fincsi fotózást. :P Írány a Római, ahol megláttam a 3-as motivációmat. :) Itt már jobban ment a 4:54. Bár még melegebb volt. Kemény voltam és nem vetköztem neki. Elfutottam 12. km-ig. Ez pont a gáti végéig tartott, ott fodultam kortyoltam egyet, majd elkezdtem az újabb motiváció fogásra. 

Pünki lejtő után szinte egyből előztem. Aztán láttam egy piros pólós srácot, ő a következő, de jó tempóban ment azt láttam. Nehezen fogtam be, de azért lassan elmentem mellette, aztán megráztam a kezeimet (amikor lazítok, hogy mutassam neki, hogy ez nekem laza). Erre megszólal, szevasz Zozó. :o Bubu volt. Vele futottam el az Északi hídig, ekkor kicsit visszább esett a tempó. Kicsit zavart, viszont nem egyedül futottam. 

A híd után újra sebesség váltás, az Auchanig bírtam. Utána megmutattam az emberiségnek, hogyan kell egészségesen élni, és szépen barnulni egyszerre. :D 

Az Árpád híd után kívételesen jobbra fordultam. Le az aluljáróba, majd felkocogtam. Ekkor láttam, hogy pont zöldre váltott a lámpa... Ezt el kellene érni, így mire egyenesbe kerültem eldöntöttem elérem. 

Újabb sebesség váltás. Órára néztem 3:59-es aktuális tempó. Hoppá. Vajon meddig bírom? Átmentem a zöldön, közben a buszmegállóban mindenki jól megnézett. Kicsit visszábbvettem. de újra felötlött bennem a kérdés. Gyors elhatározás, nézzük meg. A végét megtempóztam, pedig annyira nem is haltam bele. 

Remek kis edzés lett ebből! 
Köszönöm szépen az egészségemet!

ui: ma már kétszer is beleültem a hideg vízbe... :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:17:38 2.5 07:03 8.51 0 0 0 0
01:37:31 19.1 05:06 11.75 0 0 0 0
00:02:56 0.82 03:35 16.77 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 4059 napja

kemény vagy és egy író veszett el benned ;) mennyi motiváció egy edzésen... még hogy néha nem találunk motivációt az edzésre... csak olvasni kell az edzésnaplódat és máris jönnek az ötletek... ezt a kézkirázós, "nekem laza volt" dolgot még nem próbáltam ;))

galagyuri képe

galagyuri 4059 napja

Mennyi esemeny egy edzesen!!! :o)

kiscsoki képe

kiscsoki 4060 napja

Mi a fene! Fiúkat kapsz el motivációnak?  Amúgy a futás az tetszik! :-))))

toncso képe

toncso 4060 napja

 

  Szép  dinamikus  edzés,  fordulatos  edzésleírás......      Gratulálok  és  egészségedre  !!!

rodriguez képe

rodriguez 4060 napja

Szép hoszú! A tegnapi Balboa után meg pláne.....  (Nem igazán megyek országútival a bringaúton, talán egy rövid szakaszon a Megyeri híd után). Miért? Jönnél Te is legközelebb? :-)

retisonic képe

retisonic 4060 napja

Nem szarozol.:) Egs!

Felszerelések

Nike Air Span 8