Boszi72 futás

2013.04.30 Kedd, 18:09:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:11:15

Távolság

22.21 km Szint: 635 m

Tempó

08:37 p/km (6.97 km/h)

Pulzus

Átlag
129
Minimum
68
Maximum
152

Edzésleírás

T100 ajándékhurok bejárás Dórival, Jucival, Millers-el.

Kaptam kölcsön botot kipróbálásra, először iszonyatosan idegen volt, és utána sem nőtt hozzám a segédeszköz. Felfelé tudtam hasznát venni, egyébként gátolt a haladásban. Csakúgy, mint a levert nagylábujjam. Lejtőn vagy nagyon egyenletlen talajon csak gyalogolni tudtam miatta, a végére durva volt a fájdalom, pedig direkt a Pegazusban mentem, aminek gyöngyvászon a teteje. Remélem, jövő hétre használhatóvá válik. Egyébként a futás jól ment, az MBT-t úgy tűnik, egész jól kihevertem, ha futottunk, pörögtek a lábak, nem éreztem fáradtságot. Többnyire hátul zártam a sort, némileg lemaradva a lábujjam miatt és óvtam is a többieket a szakszerűtlen bothasználatból adódó esetleges sérülésektől. Dóri rendszeresen bevárt, köszönöm innen is.

Leszámítva a nehézségem jól esett és jól is ment, isteni volt a látvány és az illatok bódítóak. Ja, meg jó a társaság! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:11:15 22.21 08:37 6.97 635 68 152 129
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

ganki képe

ganki 4064 napja

Láttalak a Népfürdő utcai zebránál, de már nem hallottál. Pedig ott parkolt a bringám is, terepfutós matricával. :)

A botozás a te magasságodhoz kifejezetten előnyös lenne, bátrabb lennél lefelé. Én sem bottal születtem, voltam kérem tanfolyamon! Szólj, ha küldjem a linket. Egyébként meg azt szoktam mondani, hogy aki elég erős, annak nem kell bot. Így neked sem! :)

-Mariann- képe

-Mariann- 4064 napja

Jó kis futi lehetett! :)
Sajnálom, hogy a lábujjad rontott az élményen és remélem hamar rendbe jön.
A bot valahogy tőlem is idegen.
Mikor láttam, hogy Ganki botozik MBT-n, meg még pár ember, elgondolkoztam, hogy valamit tudhatnak és lehet nehéz lesz anélkül. De aztán úgy éreztem közben, nem hiányzik és csak zavarna. Bár én még nem próbáltam, de nem vonz.

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!