julcsi futás

2013.04.27 Szombat, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

30 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Ne ez nem volt betervezve :)

Igazából úgy indult, hogy Zsuzsi azt mondta, 100 km után meg akar állni, Én meg mondtam neki, hogy nem állhat meg. És hogy nyomatékot adjak a szavaimnak, elkezdtem futni vele, és szórakoztatni őt. Kivételesen szegény szóhoz sem jutott, én csacsogtam neki végig. Mondjuk szerintem ha nem vagyok ott a pályán, csak minden második körben rászólok, hogy Zsuzsi, fuss, nem állhatsz meg, akkor is ugyanilyen jót fut. :) (Csak hogy mindenki értse: Zsuzsi teljesítménye: 117 km /12 óra!!! )

A másik oka az esti futásnak az volt, hogy délután unalmamban elmajszoltam egy zacskó diákcsemegét, és ettől ellkiismeretfutdalásom lett, és gondoltam, futok még egy kicsit. Aztán annyira jól esett a futás is és egyszerűen csak ott lenni a pályán és biztatni az elcsüggedt futókat, hogy maradtam. 

És itt szeretnék még egyszer gratulálni Zsuzsinak. Fergetegeset futott szombaton, egyszerűen képtelen volt lassulni, gyönyörűen, egyenletesen, fáradhatatlanul futott! És ez volt élete első 12 órása! Fergeteges egy csaj! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 30 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

faxau képe

faxau 4081 napja

Fel kéne kerüljön ez is a honlapra. Zsuzsi, nem jutott szóhoz..:))

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4081 napja

Te Balázs!!! Mi az, hogy klubtörténeti pillanat??? Ki fogsz kapni!! Bálint is simán többet beszél mint én és Julcsi sem kispályás. :)))))

unabambina képe

unabambina 4082 napja

Nagyon ügyesek voltatok csajok!!!! :)

MBalazs képe

MBalazs 4082 napja

Azért ez klubtörténeti pillanat volt: Zsuzsit valaki nem hagyta szóhoz jutni futás közben!! :D Zsuzsi, ismerd el, hogy ez is egy teljesítmény! :)

Julcsinak is gratuláció az ilyen kis spontán, ad-hoc 50km-es futásaiért!

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4082 napja

Te vagy a szenzációs!!!!  A világ legleglegleglegjobb "hajcsára" vagy!  Ha te nem vagy velem, nem sikerült volna. KÖSZÖNÖM!!!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!