gafmon bringázás

2013.04.23 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:20:00

Távolság

110 km

Tempó

02:55 p/km (20.63 km/h)

Edzésleírás

Budapest-Vác-Verőce-Nagymaros és vissza..

 

Schwarczi kíséretében elindultunk egy közepes távra, lévén, hogy én ma futni is szeretnék. Szerényen Dunabogdányt lőttem be célnak, de már induláskor rájöttem ez nem az az oldal lesz..

Óriási örömkurjantások, nevetések, beszélgetések, csodálkozások kíséretében kijutottunk Nagymarosra.

Közben csak egyszer nyomtuk meg, de akkor nagyon, mert muszáj volt leszedni egy őrült fickót, Schwarczit elengedte, engem viszont már majdnem leszorított.. Adtam neki, otthagytam rendesen, utána még tapostuk kicsit a pedált, hogy füstölögjön...

Muszáj megemlíteni az út minőségét, Pesthez képest 10 pontos végig.. a burkolat, a látvány, az illatok, az útfestés, kész voltam teljesen. Gyönyörű út volt. Többször belassítottunk, hogy teljes egészében beszívjuk a látványt, érezzem, raktározzam.

Feküdtem mezőben, síkítoztam örömömben, azt hihették megőrültem, és közben tényleg..Közben oda-vissza átrágtunk dolgokat, el-elkalandoztam fejben és Verőce után megcsókoltam az aszfaltot..Schwarczi jobban megijedt, mint én, volt is egy kis bűntudatom.. A talaj kemény, de én keményebb vagyok..

A böri előtt lakmároztunk, térképeztünk, majd Nagymaroson (55 km) kimértünk egy  1 kilis távot. Rohamgyors bringatámasztás, sisak, hátizsák ledob és futás.

Az első kmen mintha nem is az én lábaim lettek volna, de azt hiszem nem volt olyan nagyon rossz. Odafele az ölelkező hegyoldalt néztem, a fordítónál meg a Visegrádi várat pásztáztam. Közben Balázs frissített, "szurkolt", a melósok kiálltak az út szélére, számolták hanyadik, az utolsó körnél megkérdezte az egyik, hogy csúszik az út, hogy elestem? az, csúszik...

Végülis letudtam a 8 kilit és Balázs már nyomta is a kezembe a sisakot és hátizsákot, hogy tovább.. Baszki, legalább egy képet csinálhassak , katt és már ültem is fel..

Szerintem qrva jó volt, büszke is lettem magamra, mert jó volt kipörgetni a lábat.. Vácig meg se álltunk, itt kolbászoltunk, ettünk, fagyiztunk, várost néztünk, kibeszéltünk mindenkit (nem Schwarczi szája száradt ki a sok dumától), majd hazajöttünk :(

 

Itthon a végét megnyomtuk, nekem 35,8 lett a max síkon, és basszus a lakás előtt pár száz méterre lett defektem. Szétröhögtem az agyam :D

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:30:00 110 03:00 20.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

gafmon képe

gafmon 4084 napja

 visszalendített a földre..

Köszönöm! :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4084 napja

Szép tekerés, jó élmény lehetett!
Az eséstől eltekintve.Vigyázz magadra!

gafmon képe

gafmon 4085 napja

:D

ez sík pálya volt, csodás környezettel :)

biztos, hogy egy kör nem egy kili volt, nem létezik, hogy így futok...

mata képe

mata 4085 napja

Aszittem csak jövőre lesz IM. Szép táv, gyors futás. Javaslok egy hosszú bicajozást a legközelebbi futóverseny előtt bemelegítésként, ha így kapkodod utána a lábad :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!