julcsi Úszás

2013.04.15 Hétfő, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

2 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Mányoki, mint mindig. Végre van úszószemüvegem, és tényleg tök jó, bár nem sikerült még igazán eltalálnom a tökéletes beállitást, mert vagy beszivárog a viz, ami rossz, vagy olyan szoros, hogy konkrétan fáj tőle az arcom :S

Ma volt két lány, akik eddig sosem voltak (általában ugyanazokat szoktam látni mindig, ha megyek), és az egyikük, annyit, de ANNYIT beszélt! Végig csacsogott átöltözés közben, a szaunában, felöltözéskor, hajszáritáskor... (Ha jóanyám azt olvassa, akkor biztos mosolyog, hogy na igen, ismerünk ilyen embert...) A lánytól nem is hallottam kedvenc nagyszájú nénim csacsogását sem! Ráadásul ezzel a két leányzóval pont annyira sokan végeztünk a lányok egyszerre, hogy sorba kellett állni a zuhanyzókhoz és a hajszáritókhoz is! 

Amúgy maga az úszás jó volt, most szokatlanul sokat úsztam háton is. Ugyanis tegnap unokatesóm, Eszti újságolta nekem, hogy szokott néha futni mostanság, amúgy pedig úszni szokott, és háton szeret a legjobban, szóval most kicsit az ő tiszteletére úsztam igy, ha már egyszer ő is belekóstol az én sportomba :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 2 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!