Petya_hun futás

2013.04.14 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:57:10

Távolság

36.1 km

Tempó

04:54 p/km (12.23 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
179

Edzésleírás

Nem olyan mint pár héttel ezelött. . Elfogyott a só tablettám, meg nem vittem magammal Mg-t. 1 darab müzlit ettem meg + 1 banánt. Szerintem megvan mi a gond : Kicsit sok volt az edzés. Beszürkültem. Lejebb hagyott motiváciom. Jó lenne többen, mással futni, de ez lehetetlen mint tudjuk. :) Jol fog jönni ez  a verseny, és a pihenő is. max. 20 km edzések lesznek. Már mint mit behozni. Én megtettem amit lehetett. 

Amúgy az utolsó hosszú futásom volt a mai. Kötelességnek éreztem, hogy a hegyen kell futnom. Az első fele nem ment jól, de a másodikba beljöttem. Persze nemtudom mennyi a szint ebbe a körbe, de azért emelkedik.

A hegy  megmutatta van más út is
A hegy Felnevelt
A hegy Hitet adott
A hegy elhitette velem, hogy képes vagyok rá
A hegy Kitartást adott
A hegy erősebbé tett
A hegy Sokat tett, és remélem fog is. 


Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 36.1 00:00 0.00 0 0 179 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Petya_hun képe

Petya_hun 4096 napja

Nem tudok gyors lenni.  Nekem ez jön be. Munka után képtelen vagyok gyorsakat futni. Inkább a kényelmes 5 percesek.....:)

 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4096 napja

Ez jó, mert edzéstervhez én sem tudok igazodni, lényegében azt csinálok, amit jónak látok, klasszikus résztávot én sem csinálok (egyelőre). De óriási különbség, hogy jelenleg sokkal több az időm rá (pl. Te reggel ha akarnál sem tudnál futni), nehéz ügy, elismerem, én speciel a korodban nem ultráznék egyelőre, rövidebb távokkal próbálkoznék, mit nem adnék, ha újra annyi lehetnék, mint Te! :)

Petya_hun képe

Petya_hun 4096 napja

Mert akkor is megcsinálom Sárvárt. "Az adottságunk korlátozva vannak, de az akaratunk nincs" 

Petya_hun képe

Petya_hun 4096 napja

De egy tart lélekben: Biztos hogy mások is csinálják igy. Mert lehet csinálni, ha az ember akarja. És az én elvárasaimnak megfelelek. Magamnak akarok biztositani...csak egy sima hobby. De mindezek ellenére erősnek érzem magam verseny alatt, hogy igy is képes vagyok rá. És nincs kifogás. Azért futok én úgy, ahogy jolesik. Akkor. Amit jonak látok. Ezért nincs résztávozás....Nincs edzésterv. Senkinek nem akarok megfelelni.

 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4096 napja

No látod, azért ez nem mindegy! Emellett sportolni kemény elfoglaltság, nagyon optimálisan kell ahhoz a pihenést is "megtalálni" valahogy, hogy jól regenerálódj az edzésekből. Szerintem valahol itt lehet a kutya elásva, emellett ultrázni nagy feladat!

Petya_hun képe

Petya_hun 4096 napja

Na jó leirom. De nem panaszkodásképpen.

Igen van. Minden nap reggel fél 4 kor kelek, 4 kor utnak indulok 80 km van a munkahelyem. Ott dolgozok épitőiparban 10-11 órát (Kömüves,- ács-állványozó munkákat) hazavezetek +80 km és indulok futni....

 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4096 napja

Ha a múlt hetet leszámítjuk a 2 nagyon hosszú edzéssel együtt, nem hiszem, hogy nagyon sokat futottál idén, nézd meg akár Rolit (amikor nem volt sérült), akár a Szabó Bélát (Wojtek), az más dimenzió, de talán az ultrához tényleg sok kell. Elvileg ennyitől nem kellene beszürkülni, szerintem valami más lehet a háttérben.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!